Pizzabakker, cpProfessionWithFuture

Iedereen is dol op pizza. Het is smaakvol, gevarieerd en eenvoudig te bereiden. Ook als je veganistisch leeft kan je gemakkelijk blijven genieten van dit Italiaanse topgerecht. Hoe? Dat kom je te weten in deze inspirerende workshop!

Je leert van een ervaren pizzabakker welke veganistische alternatieven er zoal bestaan. Zo kan jij je favoriete gerecht perfect integreren in een veganistisch eetpatroon. Gezond, lekker en 100% vegan! Klinkt goed? Schrijf je dan vandaag nog in!

Eating vegan pizza is not only good for our health, but also for the well-being of animals and the planet.

onbekend
cpWouldYou
  • overheerlijke pizza's leren maken zonder dierlijke producten
  • vriend en vijand verrassen met jouw geweldige kookkunsten
  • nieuwe recepten ontdekken
  • lekkere kaasvervangers en andere smaakvolle ingrediënten leren kennen

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Vegan pizza´s maken
Vegan pizza´s maken (hobby) avondschool
cpCourseContent
  • Een veganistische pizzabodem maken
  • De pizza heerlijk beleggen en garneren
  • Verschillende kaasvervangers
  • Minder bekende alternatieven
  • Serveertips
Volwassenenonderwijs Vegan pizza´s maken (hobby)
cpSkillsAndSkills

Met de technieken en recepten die je tijdens deze workshop leert, ga je thuis meteen zelf aan de slag. Zo bak jij de meest overheerlijke vegan pizza's die je tijdens feestjes of gezellige etentjes kan serveren. Zo verras je iedereen met heerlijke eten dat bovendien ook nog eens ontzettend gezond is! Jij bent dus zeker en vast niet de enige die van deze cursus zal genieten!

Vegan pizza´s maken (hobby) volwassenenonderwijs
cpFutureOpportunities

Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve of culinaire namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren.

cpStartingDatesGroupCourse Vegan pizza´s maken

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De workshop ‘Vegan pizza´s maken’ duurt 4 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

cpGoodToKnowAboutCourse Vegan pizza´s maken

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-