Slager, cpProfessionWithFuture

Steeds meer mensen kiezen voor verse producten bereid door echte ambachtslui. Kruideniers, marktkramers en traiteurs beleven hoogdagen. Ook slagerijen surfen mee op de trend. Heb jij een liefde voor lekker eten en pure producten? Zoek je een uitdaging in een dynamische en winstgevende sector? Volg dan de thuisstudie Slager.

Tijdens deze opleiding ontdek je alles over verschillende soorten vlees en hun bereiding. Daarnaast leer je werken met de onmisbare machines en materialen. Verder gaat de cursus in op hygiëne, veiligheid en winkelinrichting. Zo bouw jij al snel een gerenommeerde slagerij uit!

Lekker vlees en hemelse charcuterie? Je klanten smullen ervan! Jij staat al gauw bekend als kwaliteitsslager, zowel in je eigen dorp als ver daarbuiten.

Het maakt niet uit hoeveel vlees je snijdt, zolang je verhaal maar sappig is.

onbekend
cpWouldYou
  • een eigen beenhouwerij opstarten én succesvol uitbouwen
  • leren hoe je vlees veilig verwerkt en heerlijke charcuterie maakt
  • inspelen op de groeiende vraag naar ambachtelijke producten
  • jouw carrière een positieve wending geven door een eeuwenoude stiel te leren
  • studeren waar en wanneer je maar wil, op je eigen tempo en op je eigen manier
Slager
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€449

cpProgram Slager
Slager online cursus
cpCourseContent
  • Je toekomstmogelijkheden als Slager
  • Administratie
  • Technologie slagerij
  • Hygiëne en veiligheid
  • Technologie vleeswaren
  • Industriële vleeswarentechnieken
  • Vleeswaren
  • Panklare gerechten en culinaire bereidingen
  • Productontwikkeling en kwaliteitscontrole
  • Toonbankverkoop
  • Specifieke beroepswetgeving
Studeren Slager
cpSkillsAndSkills
  • Perfect weten welk vlees je in de kuip hebt dankzij een degelijke warenkennis
  • Met professionele materialen werken op een veilige en hygiënische manier
  • Succesvol een eigen slagerij uitbouwen met lekkere charcuterie en smaakvolle kant-en-klaargerechten
Slager studeren
cpFutureOpportunities
  • Medewerker in een slagerij of beenhouwerij
  • Werknemer in de beenhouwerij van een supermarkt
  • Zelfstandig slager

cpStartingDatesGroupCourse Slager

Studymethodfilter Locationfilter Lessonday Firstlesson Lastlesson Alllessons
inbetweenCoursePage.startdata.thuis inbetweenCoursePage.startdata.whereYouWant inbetweenCoursePage.startdata.ownPlanning inbetweenCoursePage.startdata.whenYouWant inbetweenCoursePage.startdata.ownChoise inbetweenCoursePage.startdata.ownPlanning
paginator.rangeLabelMultiplePages
cpTeachers Slager

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je gaat direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie van de cursus en het handboek gaan meteen op de post. Die weet je dus snel te vinden in jouw brievenbus. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Vanaf dag één geniet je bovendien een jaar lang van online begeleiding door een echte slager. Hij geeft je praktijkgerichte tips, feedback en extra informatie. Dat garandeert een vlotte thuisstudie met maximale slaagkans.

cpFinancialInfo

Slager
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€449

cpGoodToKnowAboutCourse Slager

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

DAVID D.
DAVID D.

Als traiteur met een specialisatie in fijne vleeswaren zou ik graag meer weten over het beroep van slager en alles wat erbij komt kijken. Daar is een thuisopleiding ideaal voor. Zo kan ik op mijn snelheid studeren zonder mijn zaak uit het oog te verliezen.

MAARTEN D.
MAARTEN D.

Heel tevreden over het boek en over de begeleiding. Voor mij was het de eenvoudigste manier om zelfstandig slager te worden. 

WERNER J.
WERNER J.

Na mijn jarenlange dienst bij een slager, had ik al de praktijkervaring opgedaan. Ik miste enkel nog de juiste papieren om als zelfstandige te beginnen. Met de hulp van de thuiscursus heb ik in 7 maanden het vestigingsattest voor slager behaald. Ondertussen heb ik de slagerij van mij oude werkgever overgenomen.

interestsCarouselHeader