cpHomeBreadcrumb / Nagelstyling /Nagelstylist (Allround)

Nagelstylist (Allround)

 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 20 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • Centrum Voor Avondonderwijs
693.00

Nagelstylist, cpProfessionWithFuture

Perfect gestylede nagels zijn voor veel vrouwen een echt visitekaartje geworden. Ze doen daarvoor maar al te graag beroep op professionele nagelstylisten die hun nagels tot in de puntjes verzorgen en er prachtig doen uitzien.

Tijdens deze opleiding leer je onder begeleiding van een geoefend nail artist stap voor stap hoe je gelnagels plaatst, gellak aanbrengt en nail art creëert. Je volgt drie praktijkgerichte modules waarin je je vaardigheden ontwikkelt, leert werken met modern materiaal van topkwaliteit en een ideale start neemt om zelf als nagelstylist aan de slag te gaan. Een goede keuze, want nagelstyling is nog steeds big business!

Schrijf je in en ontdek alle tips & tricks, krijg de juiste stylingtechnieken in de vingers en ontdek de laatste nieuwe nageltrends!

cpWouldYouCaps
 • gelnagels kunnen plaatsen, verzorgen, bijwerken en versieren
 • je klanten een alternatief bieden en ook afweekbare gellak aanbrengen
 • nagels versieren met sexy, trendy en originele nail art
 • alle technieken beheersen die van jouw een topnagelstylist maken
 • je eigen succesvolle nagelstudio openen
Nagelstylist (Allround)
 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 20 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 693.00

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Nagelstylist (Allround)
Gelnagels
10 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Gelnagels

Mooie, verzorgde gelnagels zijn trendy! Steeds meer vrouwen vinden hun weg naar de nagelstyliste en laten prachtige gelnagels zetten die hun vingers optisch verlengen. Met een mooi kleurtje of een leuk design is het plaatje helemáál af.

Tijdens deze praktijkgerichte lessenreeks leer je gelnagels plaatsen, bijwerken en verwijderen met schitterende resultaten tot gevolg. Je past de vorm en de lengte van de kunstnagel aan naargelang de bouw van de hand en je leert werken met professioneel materiaal en producten van topkwaliteit.

Daarnaast doe je de nodige kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Essentiële kennis om aan de slag te gaan als nagelstylist!

Heb je al wat ervaring met het plaatsen van gelnagels en wil je graag je technieken opfrissen en/of uitbreiden? Dan kan je in het weekend ook de snelcursus Gelnagels volgen.

cpShowMoreButton
Gellak
2 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Gellak

Gellak is een revolutionaire techniek die het gebruiksgemak van nagellak combineert met de stevige kwaliteit van gelnagels. Je brengt de gel eenvoudig aan zoals je met gewone nagellak doet en hardt de nagels uit onder een uv-lamp. Je kan de laag makkelijk weer verwijderen zonder te vijlen en de nagelplaat te beschadigen. Bovendien blijven de nagels twee tot drie weken glanzend en krasvrij!

Een ervaren nagelstyliste leert je de gellak aanbrengen, uitharden en verwijderen en je krijgt een hele hoop handige tips om zelf met gellak aan de slag te gaan.

Na deze opleiding bied je je vriendinnen, familie of cliënten in slechts een half uur perfect verstevigde en verzorgde nagels aan.

cpShowMoreButton
Nail Art
8 cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Nail Art

Ben je aan de slag als nagelstylist? Maak de look van je klanten dan helemaal af met een fabuleus nail art design dat jij zelf ontworpen hebt.

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens deze actieve lessenreeks en leer opvallende motiefjes aanbrengen, fonkelende steentjes plaatsen, sierlijke bloemen ontwerpen, klassieke prints uitwerken en meer. Een echte nail art expert leert je de one-stroke en de chrometechniek perfect beheersen, foil verwerken in je creaties en stap voor stap je vaardigheden perfectioneren. WAUW-effect gegarandeerd!

Met deze onmisbare skill voor nagelstylisten haal je de ene klant na de andere binnen. Want wie wil nu geen leuke en originele nail art op de vingers?

cpShowMoreButton
Nagelstylist (Allround) avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je informeert je klant over de verschillen tussen gellak en klassieke gelnagels en je beheerst de technieken om ze aan te brengen.
 • Van basecoat tot gespecialiseerde nail art technieken: jij tovert nagels om tot echte meesterwerkjes.
 • Je verzorgt nagels met professionele materialen en producten van topkwaliteit.
Volwassenenonderwijs Nagelstylist (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig nagelstylist
 • Medewerker in een nagelstudio of beautysalon
 • Schoonheidsspecialist of manicure gespecialiseerd in nagelstyling

cpStartingDatesGroupCourse Nagelstylist (Allround)

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
cpTeachers Nagelstylist (Allround)

cpPracticalInfo

De opleiding Nagelstylist (Allround) bestaat uit meerdere modules van in totaal 20 lessen. Elke les duurt uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In het overzicht met de startdata van de opleiding Nagelstylist (Allround) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt 693.00 euro. Een investering voor een prachtige toekomst als nagelstylist. Dit bedrag omvat de rijkelijk geïllustreerde handboeken, de professionele begeleiding van docenten met jarenlange ervaring, het gebruik van de speciaal ingerichte lokalen en de examens op het einde van elke module. Bovendien krijg je ook toegang tot ons online studentenplatform.

Nagelstylist (Allround)
 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 20 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 693.00

cpStartNewCarreer Nagelstylist (Allround). cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Avondonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Nagelstylist (Allround)

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial