//

Hoe ziet oogmake-up uit het Midden-Oosten eruit? Hoe contour je een donkerdere huid? En hoe pas je die technieken toe bij cliënten, ongeacht hun afkomst? Een goede make-upartiest weet meer dan enkel de technieken die focussen op zijn/haar eigen cultuur. Make-up in Europa en Amerika specialiseert zich vooral in het optimaliseren van een bleke huid met westerse kenmerken, maar iedereen verdient het natuurlijk om er op zijn best uit te zien!
 
Volgde je al eerder een opleiding Make-Up Basics en wil je je nu graag focussen op niet-westerse make-up? Onze ervaren docenten leren je alles over make-uptechnieken uit het Midden-Oosten, zoals: contouring, oogmake-uptechnieken, gezichtscorrecties, make-up voor donkerdere huidskleuren,…
 
Na deze praktijkgerichte opleiding Middle Eastern Make-up bezit je alle vaardigheden om uit te blinken als professionele visagist gericht op Midden-Oosterse make-uptechnieken! Van casual Arabische, Pakistaanse en Hindoestaanse make-up tot echte Bollywood looks! Breid je aanbod uit en wees een make-upartiest voor iedereen!
 

Middle Eastern Make-Up
  • Diploma
  • cpGroupCourseType
  • cpEducationTypeProfessional