Make-Up Artist

 • Diploma
 • cpGroupCourseType
 • 26 cpLessons cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • Centrum voor Avondonderwijs
 • cpEducationTypeProfessional
€1590
payInTerms

Make-Up Artist, ga aan de slag als MUA en laat iedereen er stralend uitzien

Iedereen weet: make-up matters! Mooi aangebrachte make-up maakt dan ook het verschil tussen een grijze verschijning en een adembenemende uitstraling. Sexy, stijlvol of subtiel? De mogelijkheden zijn uitgebreid. Zin om alle mogelijkheden te ontdekken, voor elke gelegenheid en voor elke gezichtsvorm? Dan zit je hier helemaal goed!

In deze allesomvattende make-upopleiding leer jij eerst de belangrijkste basistechnieken aan: van foundation en eyeliner tot oogschaduw. Daarna ontdek je hoe je bruiden wedding-proof maakt, modellen een typische catwalklook bezorgt en tv-sterren van het scherm laat spatten. Alles komt aan bod. Zo groei jij in één opleiding uit van beginner tot volwaardig visagist!

Make-up is not a mask that covers up your beauty; it's a weapon that helps you express who you are from the inside.

Charlotte Tilbury
cpWouldYou
 • leren werken met een waaier aan producten en make-upmaterialen
 • de perfecte look creëren voor elke gelegenheid en voor elk gezicht
 • in één opleiding uitgroeien van beginner tot volbloed visagist
 • snel starten als professioneel make-upartiest
 • je eigen beautystudio openen
Make-Up Artist
 • Diploma
 • cpGroupCourseType
 • 26 cpLessons cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • €1590
 • payInTerms
cpProgram Make-Up Artist

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Make-Up Basics
5 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Make-Up Basics

Een deftig dinner? Een doordeweekse dag? Of een nieuwjaarsnachtje clubben met vriendinnen? Een professioneel make-upartiest creëert voor elke gelegenheid en voor elke gezichtsvorm de perfecte look. Goed nieuws: ook jij kan leren maquilleren zoals een volbloed visagist!

In deze intensieve make-upopleiding leer jij concealen, camoufleren, contouren en nog zoveel meer. Jij krijgt de belangrijkste make-uptechnieken vlot in de vingers: van foundation en eyeliner tot wenkbrauwmascara en oogschaduw. Zo leg jij de basis voor een carrière in de beautybranche, of voor een verdere specialisatie in visagie. Ook als je jezelf gewoonweg beter wil leren opmaken is deze opleiding helemaal jouw ding!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Make-Up Bridal
5 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Make-Up Bridal

Een wondermooie witte jurk. Sierlijke schoentjes. Een fleurig bruidsboeket. Een klassevol kapsel. Bij een huwelijksoutfit komt heel wat kijken. Natuurlijk maakt mooi aangebrachte make-up het plaatje pas helemaal compleet. Heb jij zin om vrouwen te laten stralen en schitteren op hun grote dag? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!

In deze dynamische opleiding verdiep je je in betoverende bruidsmake-up. Je ontdekt hoe je de wensen en dromen van de bruid vertaalt in een concrete look met een echt “wauw”-effect. Je leert ook hoe je make-up afstemt op de kleding, het kapsel en de sieraden van de bruid. Zo tover jij binnenkort elke vrouw om in een prachtige prinses. Echt iets voor jou!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Make-Up TV and Movie
5 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Make-Up TV and Movie

Op de nieuwste hd-beelden zie je elk detail: rimpels, vlekjes en zelfs minuscule zweetdruppeltjes. Toch zie je die oneffenheden niet op het tv- of bioscoopscherm. Hoe kan dat? Is er magie aan het werk? Eigenlijk wel. Mediafiguren en filmsterren danken hun perfecte look namelijk aan de magie van make-upartiesten.

Ontdek in deze make-upopleiding hoe jij acteurs, actrices en tv-persoonlijkheden helemaal hd-proof maakt vooraleer ze voor de camera verschijnen. Zo kan jij aan de slag als topvisagist achter de schermen bij tv-opnames en filmsets. Jij verovert het mediawereldje met jouw magische make-uptechniek. 3, 2, 1: Action!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Make-up Event & Party
5 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Make-up Event & Party

Wij zijn het land van de festivals. Dit is dus the place to be voor elke make-up artist die zichzelf graag wil uitdagen en aan de slag wil gaan op festivals en andere schitterende events. Wij maken jou helemaal klaar voor jouw prachtige avontuur! Glitterende highlighter, donkere smokey eyes, lange valse wimpers,... Na deze praktijkgerichte cursus Make-up Event & Party weet jij er alles over.
 
In deze dynamische groepslessen verdiep je je in make-up voor speciale gelegenheden. Iedereen die zoekt naar de perfecte look voor een festival, verjaardagsfeestje, business party, bruiloft of nachtje uit, is bij jou op de perfecte plaats. Schrijf je snel in en maak jouw klanten klaar voor een fantastisch evenement vol glamour en stijl!
 

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Make-Up Fashion
6 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Make-Up Fashion

Noami Campbell, Cara Delevingne en Kendall Jenner? Allemaal mode-iconen die op covers en op catwalks stijl en sexappeal uitstralen. Dat deze dames er altijd zo picture-perfect uitzien, danken ze aan meer dan designkleding alleen: ze dragen flawless fashionmake-up. Klaar om te ontdekken hoe je die look nabootst? Dan ben je hier aan het juiste adres.

In deze dynamische opleiding leer je jouw make-uptechniek afstemmen op de veeleisende verwachtingen in de fashionwereld. Dramatisch en strak of speels en frivool? Jij ontdekt hoe je modellen een oogverblindende catwalklook aanmeet. Zo kan jij binnenkort aan de slag achter de schermen bij modeshows en fashionshoots. Echt iets voor jou!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Make-Up Artist avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Jij werkt vlot met allerlei professionele make-upproducten.
 • Je zorgt altijd voor een verbluffend resultaat, voor elk gezicht en voor elke gelegenheid.
 • Huwelijk, fashionshoot of filmset? Jij gaat alle uitdagingen aan!
 • Jij bent helemaal klaar om zelf een beautysalon te openen.
Volwassenenonderwijs Make-Up Artist
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig make-upartiest in hoofd- of bijberoep
 • Medewerker in een beautystudio of schoonheidssalon
 • Visagist voor televisie, events, magazines, modeshows, fashionshoots, filmsets,…
 • Trouwplanner of fashionstylist met expertise in beauty en make-up

cpStartingDatesGroupCourse Make-Up Artist

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Make-Up ArtistSaturday06-01-202406-07-2024Brugge10:00 - 13:00subscribe-card
Make-Up ArtistSunday07-01-202421-07-2024Gent10:00 - 13:00subscribe-card
Make-Up ArtistMonday08-01-202428-05-2024Bruxelles / Brussel18:30 - 21:30subscribe-card
Make-Up ArtistMonday15-01-202430-09-2024Antwerpen18:30 - 21:30subscribe-card
Make-Up ArtistSaturday20-01-202412-10-2024Hasselt10:00 - 13:00subscribe-card

cpPracticalInfo

De opleiding Make-Up Artist bestaat uit meerdere modules van in totaal 19 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug. Handig!

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Het inschrijvingsgeld voor deze allesomvattende opleiding bedraagt 1590.00 euro. Hiervoor krijg je lesmateriaal op maat én persoonlijke coaching door een gedreven make-upgoeroe met heel wat ervaring en expertise in de beautybranche. Ook het gebruik van de speciaal ingerichte beautylokalen is in de prijs inbegrepen.

Make-Up Artist
 • Diploma
 • cpGroupCourseType
 • 26 cpLessons cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • €1590
 • payInTerms

cpStartNewCarreer Make-Up Artist. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360cpOnSubscribe
€339.30 beforeFirstLesson
€339.30 partPayStep
€339.30 partPayStep
€339.30 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Make-Up Artist

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Yasmina
Yasmina

Super fijne ervaring en leerkracht gehad. Ik heb zo veel bijgeleerd. Dit is echt een aanrader voor iedereen. Pascal je bent een top leerkracht.

NICOLE
NICOLE

Voor mij was het een heel aangename cursus. Het voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Het was ook leerrijk. Pascal is heel goed als lesgever. Ik ben heel tevreden.
 

Rosalie D.
Rosalie D.

Jullie campus de Pélichy is echt wel één van de uniekste locaties in België!

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0