//

Wat is jouw doel in het leven? Wat zijn je dromen en je wensen? En vooral: ben je écht gelukkig? Het antwoord op deze vragen probeer je te vinden tijdens de cursus Life Design.

Dankzij de persoonlijke begeleiding van jouw docent analyseer je je leven en verken je je mogelijkheden, zodat jíj je eigen leven in handen neemt en uitgroeit tot de beste versie van jezelf.

We hebben betekenis in ons leven nodig om een leven en carrière met voldoening uit te bouwen, een waardenvol leven te leiden, betere relaties tot stand te brengen, gelukkig te zijn en innerlijke rust te vinden. Je leert hindernissen herkennen en overwinnen, je ontdekt hoe je aan je sterke punten werkt en je leert om je hart te volgen. Zo ben je niet meer de passagier, maar de piloot van je eigen leven!

In deze praktijkgerichte cursus krijg je alle tools aangereikt om een echte life designer te worden en om ook anderen te coachen en begeleiden in het analyseren en aanpassen van hun leven. Op die manier haal je het beste naar boven in jezelf en anderen!

Life Design Practitioner
  • Diploma
  • cpHomeCourseType
  • cpEducationTypeProfessional