Kattenverzorger, cpProfessionWithFuture

Huisdieren nemen een belangrijke plaats in in ons leven. Ze zijn een vaste waarde binnen het gezin en verdienen de beste verzorging. Tijdens deze praktische cursus leer je dan ook hoe je jouw kat helemaal in de watten kan leggen en de ideale verzorging geeft!

Katten zijn populaire huisdieren. Veel mensen hebben een of meerdere huiskatten. Het is belangrijk de dieren fit en gezond te houden. Wie zijn dieren op een goede manier wil verzorgen, heeft hiervoor de nodige kennis nodig en met deze cursus haal je die in huis!

Deze thuiscursus is een must voor alle dierenliefhebbers. Ook wie op professioneel vlak vaak met katten in contact komt, steekt heel wat op. Zowel dierenartsassistenten als kattentrimmers verhogen hun kennis met deze cursus!

Het ware teken van intelligentie is niet kennis, maar verbeeldingskracht van de geest.

Albert Einstein
cpWouldYou
 • jezelf perfect voorbereiden op de komst van een nieuw, poeslief huisdier
 • jouw kat de verzorging, voeding en vriendschap geven die ze verdient
 • ervoor zorgen dat de katten van jouw klanten gelukkig en gezond door het leven gaan
 • studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
Kattenverzorger
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€299

cpProgram Kattenverzorger
Kattenverzorging afstandsonderwijs
cpCourseContent
 • De leefwereld van de kat
 • Sociale houding van katten
 • Hoe katten de wereld zien, horen, ruiken en proeven
 • Verschillende soorten gedrag
 • Factoren die het gedrag van de kat beïnvloeden
 • Kattenfluisteren
Kattenverzorging diploma
cpSkillsAndSkills
 • Grondig inzicht krijgen in de leefwereld van je kat
 • Je kat op een professionele manier verzorgen
 • Met verstand van zaken communiceren met katten
 • Verschillende soorten gedrag herkennen en deskundig omgaan met probleemgedrag
Kattenverzorging school
cpFutureOpportunities
 • Kattenverzorger
 • Medewerker in een kattenasiel
 • Kattenoppas

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen de minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Kattenverzorger
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€299

cpGoodToKnowAboutCourse Kattenverzorger

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

takeCourseAsPart

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

cpExemptionDiscount
cpAllroundUSP1
cpAllroundUSP2
cpAllroundUSP3
Dierenverzorger Allround

Dierenverzorger Allround

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • €1990
cpMoreInfoButton

cpProgram Dierenverzorger Allround

Zijn dieren altijd al onderdeel van je leven geweest en zou je ze ook graag onderdeel maken van je beroep? Dan is de opleiding Allround Dierenverzorger écht iets voor jou!

Als toekomstig verzorger of dierenartsassistent leer je alles over niet enkel de anatomie en de fysiologie van het dier, maar ook het gedrag en het levensverloop van katten, honden, konijnen, paarden, etc. Je leert typische raskenmerken onderscheiden, de juiste voeding aanmeten, de vacht onderhouden, eerste hulp te verlenen,... Kortom alles wat je nodig hebt om zelf dagdagelijks en in een professionele context met dieren te werken.

Dé droomjob voor elke dierenliefhebber...

savingsOnAllround
Dierenverzorger Expert

Dierenverzorger Expert

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • €1940
cpMoreInfoButton

cpProgram Dierenverzorger Expert

Ben je klaar voor het volgende niveau in je carrière als dierenliefhebber? Heb jij de opleiding "Dierenartsassistent" al afgerond? Duik dan in de wereld van dierenverzorging met deze uitgebreide, gevorderde Allround Dierenverzorger Expert!
 
Jij krijgt de kans om je passie voor dieren te versterken en je vaardigheden op diverse gebieden uit te breiden. Van het trimmen van honden en verzorgen van katten tot paardenverzorging, alternatieve dierentherapie, EHBO voor dieren, werken in een dierenasiel en honden- en kattenpensions, leer je alle essentiële vaardigheden om een veelzijdige en deskundige dierenverzorger te worden. Word een echte expert die klaar is om een positief verschil te maken in het leven van onze geliefde dieren!
savingsOnAllround

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

DIETER H.
DIETER H.

Mijn kat is als een kind voor mij. Hij is altijd bij mij in huis en we zijn van 's morgens tot 's avonds samen. Ik krijg van hem zo veel liefde dat ik hem daarom extra goed wil verzorgen. De thuisstudie heeft me daar goed bij geholpen.

HANNE V.H.
HANNE V.H.

Ik vind het heel plezant om mijn katten te verzorgen. Als ik zie hoe ze daar van opfleuren, word ik helemaal gelukkig. Na het volgen van de thuisstudie kattenverzorging kan ik mijn poezen nog beter verwennen.

JO V.D.B.
JO V.D.B.

Katten zijn heel lieve en betrouwbare huisdieren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat ze de juiste verzorging en voeding krijgen. In deze cursus kom je alles te weten over kattenverzorging.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-