Ijsmaker, cpProfessionWithFuture

Niets beter dan een lekker ijsje of een frisse milkshake op een warme zomerdag. En weet je wat nog lekkerder is? Zelfgemaakte ijsjes en milkshakes! Dankzij deze smaakvolle workshop ontdek je dan ook alle basistechnieken en recepten om zelf heerlijk ijs te draaien waarmee je nadien ook nog eens buitengewoon lekkere milkshakes maakt. Onder begeleiding van een ervaren ijsmaker leer je hoe je een basismengsel kookt dat steeds lukt! En bovendien ontdek je verschillende smaken die je nadien aan je ijs of milkshake toevoegt om zo een heerlijke smaakbom te maken! Een cursus om je duimen en vingers bij af te likken!

Ice cream is happiness condensed.

Jessie Lane Adams
cpWouldYou
 • de beste techniek onder de knie krijgen om de lekkerste ijsjes te maken
 • tips krijgen van een ervaren ijsmaker
 • nieuwe smaken ontdekken
 • vrienden en familie verrassen met je zelfgemaakte milkshakes
cpProgram IJs en milkshakes maken
Ijs en milkshakes maken avondschool
cpCourseContent
 • De juiste ingrediënten voor perfect ijs
 • De beste tips voor ijs dat steeds lukt
 • Koken van de basismix en perfect afdraaien van ijs
 • Verschillende ijsspecialiteiten en bereidingswijzen
 • Hoe bewaar je je ijs op de beste manier
 • De perfecte milkshake maken
 • Fruit en chocolade in je milkshake
Volwassenenonderwijs Ijs en milkshakes maken
cpSkillsAndSkills

Na deze workshop ben je in staat om thuis zelf de lekkerste ijsjes te maken. Je krijgt de meest voorname technieken onder de knie en ontdekt voldoende inspiratie waarmee je nadien verder aan de slag gaat om je eigen ijs tot in de perfectie te draaien. Zo verwen je niet alleen je eigen smaakpapillen maar ook die van vrienden en familie. Let maar op: iedereen zal van jouw ijsjes willen smullen!

Ijs en milkshakes maken volwassenenonderwijs
cpFutureOpportunities

Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve of culinaire namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren.

cpStartingDatesGroupCourse IJs en milkshakes maken

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De workshop ‘IJs en milkshakes maken’ duurt 4 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

cpGoodToKnowAboutCourse IJs en milkshakes maken

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-