Recruiter, cpProfessionWithFuture

Ben je al bekend met de basisprincipes van HRM en heb je de opleiding 'HR-Manager' succesvol afgerond? Dan is het tijd om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met onze uitgebreide vervolgcursus 'HRM Rekrutering Expert'!

In deze modulaire opleiding bouw je voort op de fundamenten die je hebt geleerd in de basisopleiding. We gaan dieper in op de rekrutering van Millennials en Gen Z met als bijkomende focus de rekrutering op social media. Daarnaast leer je je gebruik van LinkedIn optimaliseren en krijg je inzicht in de technieken achter casual networking. Schrijf je snel in en word een echte HRM specialist!

cpWouldYou
 • je team versterken met nieuwe medewerkers
 • vacatures tot bij de juiste doelgroep krijgen
 • een wervings- en selectieproces vlot doen verlopen
 • je profileren op sociale media
 • verschillende kanalen inzetten om een geschikte kandidaat te vinden
HRM Rekrutering Expert
 • cpEducationTypeProfessional
 • Centrum voor Avondonderwijs
 • cpCourseTypeGroup
 • 4
 • cpAllroundCourse
 • cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma
 • €535
 • payInTerms
cpProgram HRM Rekrutering Expert

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Millennials & Gen Z Recruiting
2 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Millennials & Gen Z Recruiting

Millennials en Gen Z vormen vandaag het grootste deel van toekomstige werknemers. Mooi, want als bedrijf is het interessant om hen in dienst te nemen. Millennials zijn gedreven door een sterke behoefte aan betekenisvol werk. Ze zijn ambitieus, streven naar persoonlijke groei en zijn geneigd om te werken voor organisaties die hun waarden en doelen delen. Gen Z is opgegroeid in een tijdperk van technologische revolutie en sociale media. Ze zijn creatief, digitaal onderlegd en streven naar flexibiliteit in hun werk. Alle eigenschappen voor een fantastisch rendement! Maar hun aandacht trekken, brengt uiteraard heel wat eigenheden met zich mee.

Tijdens deze professionele opleiding leer je wat de aandachtspunten zijn wanneer je Millennials en Gen Z zoekt voor jou job. Zo ontdek je via welke kanalen je best vacatures verspreidt. Voor Millennials en Gen Z is geld minder belangrijk, de uitdaging wel. Ze willen meebouwen aan het verhaal dat jij vertelt. Zorg er dus voor dat jij de moeite waard bent!

Schrijf nu in en ga voor een bruisende toekomst. Succes verzekerd!

allroundModuleSavings

readMore
Rekruteren met Social Media
2 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Rekruteren met Social Media

De juiste werknemer vinden is niet evident. Zeker niet met alle kanalen die je als rekruteerder ter beschikking krijgt. De tijd waarin je een advertentie enkel op een jobsite plaatste, is voorbij. Om de werknemer van morgen te ontdekken, zijn er tal van online alternatieven. Maar op welke manieren stel je vacatures op en hoe bereik je de juiste mensen?

Tijdens deze professionele opleiding krijg je een antwoord op deze vragen. Je ontdekt hoe je je als bedrijf presenteert op Facebook, Twitter en LinkedIn en op welke manieren je vacatures deelt via deze kanalen. Zo ontdek je niet enkel mogelijke kandidaten die thuis zijn in de online wereld, maar ben je ook in staat om hen tegen een redelijke prijs te bereiken. Mooi meegenomen!

Schrijf je nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Optimaliseer je Linked-In
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Optimaliseer je Linked-In

LinkedIn is niet alleen een handige tool voor mensen die op zoek zijn naar een job. Ook voor veel ondernemingen biedt dit sociaal netwerk een unieke opportuniteit om nieuwe klanten te werven. Met een stevige en professionele aanwezigheid op dit platform laat je jouw sales de hoogte in schieten en ga je voor een spetterende toekomst.

Tijdens deze dagopleiding ontdek je alle geheimen van LinkedIn en kom je te weten op welke manieren je je zichtbaarheid vergroot en optimaliseert. Je vernieuwt de manier waarop mogelijke klanten jou bereiken en je bedrijf ontdekken. Ook voor nieuwe high potentials op zoek naar een unieke werkomgeving tover jij jezelf om tot de aantrekkelijkste werkgever!

Schrijf je nu in en ga voor een succesvolle toekomst!

allroundModuleSavings

readMore
Casual Networking
2 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Casual Networking

Ben je eerder verlegen? Vind je het ongemakkelijk om professionele contacten te leggen? Niet iedereen heeft een natuurlijke aanleg om duizenden business cards te verzamelen. Gelukkig biedt deze praktische dagopleiding Casual Networking alle hulp die je nodig hebt!

Deze cursus onthult technieken en strategieën om professioneel maar spontaan te networken in informele situaties. Op het vliegtuig, bij je kapper, in de Starbucks om de hoek, ... overal werp jij je hengel uit om zoveel mogelijk professionele contacten te scoren die jou wel eens aan je droomjob kunnen helpen.

Hierna kom jij in elke situatie spontaan voor de dag terwijl je stilaan een steeds omvangrijker professioneel netwerk opbouwt. Deze opleiding is ook speciaal ontworpen voor mensen die een carrière in business development willen lanceren!

allroundModuleSavings

readMore
HRM rekrutering en selectie avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je stelt vlot prikkelende vacatureteksten op.
 • Je vindt toptalent via LinkedIn en andere kanalen op social media.
 • Je scheidt het kaf van het koren en vindt voor elke functie de geknipte kandidaat.
 • Rekrutering, selectie en personeelsbeleid? Jij kan het allemaal!
Volwassenenonderwijs HRM rekrutering en selectie
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig headhunter of recruitment officer
 • Recruiter of rekruteerder binnen een bedrijf
 • Personeelsmanager gespecialiseerd in werving en selectie
 • Bedrijfsleider of ondernemer met expertise in hr

cpStartingDatesGroupCourse HRM Rekrutering Expert

courseNameLabellessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
HRM Rekrutering Expert Wednesday 19-02-2025 11-06-2025 Antwerpen 18:30 - 21:30

cpPracticalInfo

De opleiding HRM Rekrutering Expert bestaat uit meerdere modules van in totaal 4 lessen. Elke les duurt uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In het overzicht met de startdata van de opleiding HRM Rekrutering Expert vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding HRM Rekrutering Expert bedraagt slechts 535.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van HR-specialisten en ervaren docenten, het gebruik van de lokalen en het examen.

HRM Rekrutering Expert
 • cpEducationTypeProfessional
 • Centrum voor Avondonderwijs
 • cpCourseTypeGroup
 • 4
 • cpAllroundCourse
 • cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma
 • €535
 • payInTerms

cpStartNewCarreer HRM Rekrutering Expert. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€180cpOnSubscribe
€99.45 beforeFirstLesson
€99.45 partPayStep
€99.45 partPayStep
€99.45 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse HRM Rekrutering Expert

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0