Grafisch vormgever, cpProfessionWithFuture

Ben je klaar om je grafische ontwerpcarrière naar nieuwe hoogten te brengen? Met onze cursus Grafisch Vormgever Gevorderden verfijn je je vaardigheden met geavanceerde online tools om de visies van je klanten om te zetten in doordachte en originele ontwerpen. Met een scherp oog voor de doelstelling van elk project, combineer je jouw inzicht, creativiteit en technische kennis tot een succesvol recept!

In deze uitermate praktische, virtuele cursus bouw je verder op je kennis van Illustrator, InDesign en Photoshop. Je leert geavanceerde technieken voor het opmaken en bewerken van tekst en beeld, afgestemd op verschillende media. En hoe je inspiratie haalt uit dagdagelijkse dingen. Met praktijkvoorbeelden ontwerp je drukklare advertenties voor tijdschriften, reclamefolders,...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs
cpWouldYou
 • geld verdienen met jouw creatief en artistiek talent
 • je kennis verdiepen van Illustrator, InDesign en Photoshop
 • aantrekkelijke affiches, flyers, visitekaartjes, magazines en uitnodigingen leren ontwerpen
 • je vaardigheden van grafische vormgeving naar een hoger niveau tillen
 • weten hoe je altijd de beste designs aflevert, helemaal volgens de regels van de kunst
Grafisch Vormgever Gevorderden
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
20 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1490

cpProgram Grafisch Vormgever Gevorderden

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Illustrator Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Illustrator Gevorderden

Droom je van een job in de grafische, creatieve of commerciële sector? Zorg er dan voor dat je grafische skills uitgebreid en up-to-date zijn. Deze sectoren zijn immers voortdurend op zoek naar profielen die grafische tekenprogramma's zoals Illustrator in de vingers hebben zitten. Beschik je al over enige basiskennis van deze software maar wil je jouw cv laten opvallen? Specialiseer je dan in Adobes populairste tekenprogramma met deze cursus Illustrator voor Gevorderden

Tijdens deze opleiding leer je aan de hand van praktijkgerichte opdrachten hoe je met geavanceerde tools van Illustrator prachtige reclamecampagnes, billboards en online ads ontwerpt. Dat doe je onder de deskundige begeleiding van een ervaren grafisch vormgever die je creativiteit en technische kennis grondig op de proef stelt. Zo beschik je na je opleiding over een uitgebreid portfolio en ben je klaar om meteen in je favoriete sector aan de slag te gaan. 

Dankzij deze cursus voor gevorderden ontwerp jij binnenkort gedetailleerde illustraties voor drukwerk. Denk daarbij aan krachtige logo's, ingenieuze 3D-modellen en inspirerende tekeningen. Hoe beter je kennis van Illustrator, hoe mooier je werk! 

allroundModuleSavings

readMore
Photoshop Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Photoshop Gevorderden

Wil je graag professioneel met Photoshop aan de slag? Verbeter dan je vaardigheden met dit populaire beeldbewerkingsprogramma en verras anderen met je grafische designs. Zo groeit je portfolio en maak je meer kans om in de grafische, creatieve of commerciële sector aan de slag te gaan. 
 
Tijdens deze cursus leer je hoe je met geavanceerde toepassingen van Photoshop je eigen commerciële of creatieve drukwerk naar een hoger niveau tilt. Dankzij de praktische aanpak van je ervaren docent pas je de nieuwe leerstof meteen toe op je eigen ontwerpen. Op die manier zie je jouw eigen grafische skills snel verbeteren. Voor je het weet heb je een waardevol diploma én een opvallend portfolio op zak! 
 
Deze opleiding vormt de uitbreiding op de basiscursus Photoshop. Voorkennis is dus vereist. De inhoud van deze opleiding is dan ook uitgebreid. Zo leer je imperfecties detailgericht wegwerken, complexe elementen toevoegen of 3D-ontwerpen ontwikkelen. Wil jij jouw foto's op een specifieke manier verbeteren? Dan weet je docent wel raad!  

allroundModuleSavings

readMore
Indesign Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Indesign Gevorderden

Ambieer je een carrière binnen de grafische sector? Dan is een grondige kennis van het opmaakprogramma InDesign essentieel. Dankzij deze handige software voeg je verschillende documenttypes consistent samen. Zo ontwerp je in een handomdraai professioneel drukwerk zoals flyers, brochures of magazines.
 
De mogelijkheden van InDesign reiken veel verder dan de opmaak van een drukklare pdf. Tijdens de cursus InDesign voor Gevorderden ga je aan de slag met enkele geavanceerde toepassingen van dit grafische opmaakprogramma. Op die manier springen jouw ontwerpen in het oog bij toekomstige klanten en/of werkgevers. Onder andere data merge, drop-down menu's en fly-ins komen aan bod gedurende het diverse studietraject. Je designs krijgen dus een enorme update dankzij de uitgebreide praktische informatie die in deze cursus aan bod komt. 

allroundModuleSavings

readMore
Creatief Ontwerpen Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Creatief Ontwerpen Gevorderden

Heb je diepgaande kennis van InDesign, Illustrator en Photoshop? Wil je op een concrete en creatieve manier aan de slag gaan met deze tools? Dan is deze opleiding voor gevorderden echt iets voor jou! Bedrijven zijn steeds op zoek naar creatieve werknemers die hun merk en communicatie in een modern en stijlvol jasje steken. Voor jou een uitdaging waar je met goesting aan werkt!

Tijdens de lessen ga je dieper in op de theoretische kennis van design- en druktechnieken. Je zet ze ook praktisch om. Met de tips en tricks die je eerder leerde, ga je nu aan de slag om een creatief ontwerp uit te werken dat je aan je werkgever kan voorstellen. Nadien ga je je werk ook printen zodat je het eindresultaat echt in handen hebt!

Toon wat je kan met deze creatieve cursus voor echte ontwerpers!

allroundModuleSavings

readMore
Grafisch Vormgever Gevorderden avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Jij maakt elke klant blij met inspirerende, creatieve en gedetailleerde concepten.
 • Met een grondige kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator, ben jij helemaal thuis in het grafische vak.
 • Een banner, affiche, geboortekaartje of uitnodiging? Jij doet het allemaal!
Volwassenenonderwijs Grafisch Vormgever Gevorderden
cpFutureOpportunities
 • Grafisch vormgever in een reclamebureau
 • Freelance designer voor een interieurbureau
 • Ontwerper van logo´s en affiches

cpStartingDatesGroupCourse Grafisch Vormgever Gevorderden

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Grafisch Vormgever Gevorderden bestaat uit 4 modules van in totaal 20 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Je leert eerst werken met de 3 belangrijkste grafische programma´s: Illustrator, Photoshop en InDesign. Wanneer je deze onder de knie hebt, start je met het creatief ontwerpen van allerlei media. In het overzicht met de startdata van de opleiding Grafisch Vormgever Gevorderden vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Tijdens de lessen leer je de programma's kennen met behulp van praktische oefeningen. Je krijgt een handboek als naslagwerk; de docent is niet verplicht dit boek letterlijk te volgen. Het doel van elke les is om creatief te experimenteren met verschillende functionaliteiten, ideeën uit te wisselen met medestudenten,... Per module krijg je huistaken mee die je tegen de volgende les afwerkt. Deze opleiding vraagt dus de nodige inzet.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Grafisch Vormgever Gevorderden
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
20 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1490

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€312.30 beforeFirstLesson
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Grafisch Vormgever Gevorderden

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0