cpHomeBreadcrumb / Marketing & Communicatie /Digitale Marketing (Allround)

Digitale Marketing (Allround)

 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 21 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • Centrum Voor Avondonderwijs
693.00

Online Marketeer, cpProfessionWithFuture

Een sterke online aanwezigheid doet de omzet enorm stijgen. Een goede online marketingcampagne is dan ook onmisbaar om je consumenten te bereiken. Met deze allround Virtual Class groei je uit tot een Online Marketeer en creëer je al gauw een optimaal rendement!

Het opleidingstraject bestaat uit 4 modules. Je start met Marketing (Basis), waarna je jouw website met behulp van SEO in de spotlight leert zetten. De module SEA focust op digitale marketing via Google Ads. In de module Social Media Marketing ontdek je ten slotte hoe je de belangrijkste social mediakanalen in jouw strategie integreert.

cpWouldYouCaps
 • jouw bedrijf in de spotlights zetten op het wereldwijde web
 • meer klanten lokken, de verkoop verhogen en zo meer winst maken
 • leren hoe je doeltreffende online marketingcampagnes uitwerkt én uitvoert
 • social media king of queen worden en tienduizenden volgers scoren
 • de geheimen van Google Ads ontrafelen
Digitale Marketing (Allround)
 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 21 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 693.00

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Digitale Marketing (Allround)
Marketing (Basis)
3 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Marketing (Basis)

Ben jij sociaal, doelgericht en een échte verkoper? Wil je je talent actief op de markt ontplooien? Dan is deze korte en intensieve virtual class Marketing onmisbaar voor je cv en je skills!

Als Marketeer ben je de spilfiguur van een onderneming in het streven naar succes: je zorgt voor een uitstekende naamsbekendheid bij het doelpubliek via een marktonderzoek, zet het imago van het bedrijf in de kijker met een concreet marketingplan en trekt haar een streepje voor op de concurrentie met succesvolle strategieën. Een goed product + een straffe marketing is immers een stijgende omzet!

Leer online alle basic skills van de marketingwereld tijdens deze boeiende hands-on lessen!

cpShowMoreButton
SEO - Scoren in Google
5 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: SEO - Scoren in Google

Wil je dat je toekomstige klanten je makkelijk online vinden en zo je klantenbestand verder uitbreiden? Dankzij de opleiding {$course.CourseName} zet je jouw website succesvol in de spotlight door te werken met een doordachte marketingstrategie!

Tijdens de opleiding ontdek je de basisprocedure om de waarde van een zoekwoord te bepalen. Je leert efficiënt te schrijven, zodat je via contentmarketing meer prospecten naar je website gidst. Je krijgt ook onder de knie hoe je een RSS-feed uitbouwt, en maakt uitgebreid kennis met WordPress.

Linkbuilding, backlinks, trustrank, redirect en permalinks: jij beheerst het allemaal. Van social media tot Google Analytics en verder naar mobile SEO: dit totaalpakket maakt van jouw een topmarketeer!

cpShowMoreButton
Social Media Marketing
5 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Social Media Marketing

Bedrijven hebben de voordelen van social media goed begrepen en besteden meer dan ooit aandacht aan een verhoogde zichtbaarheid en aangepaste reclame op internet. Wil jij ook het beste halen uit jouw online kanalen? Met deze online opleiding sta je dichter bij je consument en trek je specifieke doelgroepen aan!

Je krijgt alle info over onder andere Facebook Insights, Twitter Lists, personal brands op LinkedIn en Instagram. Daarnaast leer je hoe je een blog opbouwt en hoe je met SEO voor WordPress, metatags en permalinks meer bezoekers lokt.

Hoe je weet of jouw inzet effectief beloond wordt? Leer het meten met analyse tools, zoals Google Analytics. Dankzij deze online opleiding geraak je echt helemaal wegwijs in de wereld van social media!

Je volgt deze opleiding volledig online. De cursisten op afstand ervaren dezelfde structuur als de cursisten op locatie in de klas. Zoals bij alle trainingen word je ook voorzien van speciale en kwalitatief hoogwaardige hands-on practicum labs.

cpShowMoreButton
Google Ads - SEA
8 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Google Ads - SEA

Wil jij bovenaan in de zoekresultaten van Google belanden? Dan zorg je best zeker dat zoekmachinemarketing of Search Engine Advertising (SEA) onderdeel uitmaken van je mediaplan.

Met deze praktische opleiding (met Engelstalig cursusboek) leer je op korte termijn Google Ads kennen en inzetten. Je maakt kennis met de campagnestructuur en leert een doeltreffende zoekwoordenstrategie met een zo laag mogelijke CPC (Cost Per Click) en zo hoog mogelijke CTR (Click-Through Rate) uitwerken. Je past de juiste technieken toe om je budget en biedingen te bepalen, zodat je de meest prominente plaats in Google inneemt.

Zo krijg je zeker de juiste prospecten of klanten naar je site en is je ROI (Return On Investment) zo optimaal mogelijk!

cpShowMoreButton
Digitale Marketing (Allround) avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je weet perfect hoe je online meer klanten wint én je omzet verhoogt
 • Jij ontwikkelt een volledige SEO-strategie voor elk soort website, van A tot Z
 • Jij bepaalt een doelgerichte zoekwoordenstrategie in Google Ads
 • Je kent de ins en outs van de belangrijkste socialmediakanalen en je meet de effectiviteit van elk kanaal
Volwassenenonderwijs Digitale Marketing (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig Online Marketeer in hoofd- of bijberoep
 • Freelance marketingconsultant
 • Marketingexpert bij een bedrijf

   

cpStartingDatesGroupCourse Digitale Marketing (Allround)

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
cpTeachers Digitale Marketing (Allround)

cpPracticalInfo

De Virtual Class Digitale Marketing (Allround) bestaat uit meerdere modules van in totaal 21 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In de eerste module krijg je de basisprincipes van marketing uitgelegd. Daarna kom je alles te weten over SEO en SEA. Als laatste werp je een blik op de huidige socialmediakanalen. In het overzicht met de startdata van de opleiding Digitale Marketing (Allround) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Het inschrijvingsgeld voor deze allround Virtual Class bedraagt 693.00 euro. Hiervoor krijg je heel wat in de plaats! Dit bedrag omvat de cursusboeken per module en de professionele begeleiding van een ervaren digital marketeer. Zo ben je helemaal klaar om als digitaal marketeer aan de slag te gaan!

Digitale Marketing (Allround)
 • cpCertificationDiploma
 • cpVirtualCourseType
 • 21 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 693.00

cpStartNewCarreer Digitale Marketing (Allround). cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Avondonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Digitale Marketing (Allround)

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial