Fotograaf, cpProfessionWithFuture

Wil je professionele foto's maken die echt een verhaal vertellen? Wil je mensen raken met haarscherpe, frappante en stijlvolle beelden? Wil je de wereld als een fotograaf leren bekijken? En heb je de opleiding "Digitale Fotografie Basis" succesvol afgerond? Dan is deze cursus the big picture!

In deze opleiding zoom je meteen in op specifieke disciplines in de fotografie. Zo maak je grootse landschapsfoto´s en elegante portretfoto´s. Ook het programma Photoshop wordt jouw speeltuin om foto´s doelgericht en creatief te bewerken. Zo krijg je een extensieve training om jezelf op de arbeidsmarkt in the picture te zetten!

cpWouldYou
 • in je eigen tempo leren hoe je elk detail in je foto's perfectioneert
 • de passie en emotie van mensen op hun speciale dag vastleggen
 • foto's naar een hoger niveau tillen met geavanceerde Photoshop-technieken en indrukwekkende beeldmanipulatie
 • de kunst beheersen om de persoonlijkheid van mensen te vangen in adembenemende portretten
 • aan de slag gaan als freelance Fotograaf, in hoofd- of bijberoep
Digitale Fotografie Expert
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€990

cpProgram Digitale Fotografie Expert

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Portretfotografie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Portretfotografie

Kan je al aardig overweg met je spiegelreflexcamera en wil je je verder specialiseren in portretten? Maak dan je plaatje compleet met deze professionele thuiscursus Portretfotografie.

Je leert stapsgewijs hoe je met de juiste lichtinval, compositie en feeling een innemend beeld creëert. Dit aan de hand van verschillende voorbeelden van vroeger en nu. Naast de technische kant is het natuurlijk ook belangrijk te weten hoe je je model aanstuurt. Een goede band met de persoon die je vastlegt is dan ook essentieel. Ook ontdek je alles over auteursrechten.

Met deze cursus combineer je je technische en sociale skills. Een mix die van de cursus Portretfotografie een échte aanrader maakt!

allroundModuleSavings

readMore
Huwelijksfotografie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Huwelijksfotografie

De huwelijksfotograaf vereeuwigt de mooiste dag van een bruidspaar. Je legt momenten vast die voor altijd gekoesterd worden. Huwelijksfotografie is zowat de meest uitdagende niche in de fotografie maar met de juiste planning, techniek en communicatie maak ook jij stijlvolle foto's die een liefdesverhaal vertellen.

Wil jij een uitdagende, buitengewone en winstgevende carrière binnenslepen als professioneel huwelijksfotograaf? Dan is deze cursus the big picture! Stap voor stap leer je stijlvolle foto's shooten en bewerken. Je hanteert de nuances van licht, compositie en posering om je eigen stijl te vinden.

allroundModuleSavings

readMore
Landschapsfotografie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Landschapsfotografie

Heb jij een scherp oog voor natuurlijke panorama´s? Voel je artistieke kriebels om je mooie beelden op de gevoelige plaat vast te leggen? Dan is deze praktijkgerichte thuisstudie Landschapsfotografie the big picture!

Van thuis uit en tegen de scherpste prijs ontwikkel je jezelf tot professioneel Landschapsfotograaf. Op eigen tempo krijg je alle kunstjes onder de knie. Je krijgt een stevige dosis theorie mee en je neemt alle functies van je camera onder de loep. Je slaagt er al gauw in om de belichting tussen landschap en luchtpartij perfect te balanceren. Tips over bewerkingstechnieken en Light Painting tillen je niveau nog een stapje hoger!

Na de cursus snap je overal ter wereld schilderachtige natuurbeelden: van tulpenvelden in Nederland tot het noorderlicht in IJsland!

allroundModuleSavings

readMore
Photoshop
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Photoshop

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Photoshop is zowat het meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma ter wereld. Kennis hiervan is dan ook een enorme troef op de arbeidsmarkt, zeker in grafische of commerciële functies. Met deze thuiscursus leer je Photoshop door en door kennen!

De cursus overloopt alle belangrijke functies van Photoshop. Ook geavanceerde technieken zoals fotoretouche komen aan bod. Zo ben jij snel in staat om mooie flyers, brochures en catalogi te ontwerpen. 

Na deze opleiding is geen enkele grafische opdracht jou te veel! Beelden optimaliseren en transformeren wordt kinderspel. Alle foto´s tover je om tot plaatjes!

allroundModuleSavings

readMore
Digitale Fotografie Expert online cursus
cpSkillsAndSkills
 • De kunst beheersen om de persoonlijkheid van mensen te vangen in adembenemende portretten
 • Je foto's naar een hoger niveau tillen met geavanceerde Photoshop-technieken en indrukwekkende beeldmanipulatie
 • De mooiste momenten van bruiloften vereeuwigen en geliefden betoveren met jouw huwelijksfotografie
 • Zelfstandig aan de slag gaan als Fotograaf voor magazines, evenementen, bruiloften ...
Studeren Digitale Fotografie Expert
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig fotograaf in je eigen fotostudio,
 • Zelfstandig pers-, huwelijks- of portretfotograaf
 • In-house fotograaf bij een reclamebureau, magazine, krant, of op een marketingafdeling
cpTeachers Digitale Fotografie Expert

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je gaat direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het interactief studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post. Die ligt dus snel bij jou in de brievenbus. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent met ampele ervaring als fotograaf. Via een online platform geeft deze docent je praktische oefeningen, uitgebreide feedback en tips uit het werkveld. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Digitale Fotografie Expert
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€990

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Digitale Fotografie Expert

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Jasmina
Jasmina

De docent stuurde regelmatig tips voor bepaalde technieken en liet ook echt foto's zien waarin dit terugkwam. Super praktisch en leuk om op eigen tempo te doen.

Jelle
Jelle

Elk hoofdstuk is zo praktisch en concreet geschreven dat je meteen het bos of de stad in wilt trekken om foto's te nemen. Toen ik mn diploma kreeg had ik al direct een mini portfolio van 30 foto's!

Dina
Dina

De cursus is echt super praktisch en logisch opgebouwd. Ik wist eerst totaal niet wat voor functies mijn camera allemaal had maar dit wordt haarfijn uitgelegd. Wanneer ik klaar was was ik super gemotiveerd om erin te vliegen! 

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0