Cursus Yoga

Praktische info
  • Lesgeld: € 209.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus yoga

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding yoga CVA thuisstudie

Vind je innerlijke rust

Iedereen kent ongetwijfeld wel eens drukke periodes waarin je veel stress kan ervaren. Yoga helpt je om dan je innerlijke rust terug te vinden. Je leert je lichaam, geest en gevoel beheersen zodat je je kan ontspannen en op die manier je gezondheid positief beïnvloedt.

Praktijkgerichte cursus

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding Yoga verwerf je eerst en vooral inzicht in de achtergrond van Yoga. Je leert kort over de geschiedenis en het ontstaan van Yoga en gaat nadien de theorie meteen in de praktijk omzetten! Zo maak je kennis met de belangrijkste yoga-oefeningen en ontdek je de do’s & don’ts.

Verder kom je ook alles te weten over vele voordelen van yoga en hoe meditatie en yoga samengaan. Je leert bovendien ook de verschillende verschijningsvormen van yoga kennen en hoe je het lichaam op diverse manieren kunt stimuleren!

Met het erkend diploma kan je aan de slag als yoga-instructeur. Wil je de cursus echter liever volgen als vrijetijdsbesteding? Ook dan is deze cursus volledig op jouw maat! Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die gepassioneerd is door yoga. Of je je nu als hobbyist of als professional wil verdiepen in de yoga-leer: bij het CVA ben je sowieso aan het juiste adres!

Word een echte vakspecialist

Aan het einde van deze cursus Yoga kan je aan de slag als erkend Yoga-instructeur. Bovendien is deze cursus ook een onderdeel van de Allroundopleiding Gezondheidstherapeut. Deze thuisstudie is ideaal als je je jobkansen wilt verhogen en een echte vakspecialist wilt worden in jouw sector. Je komt alles over onze Allroundopleidingen te weten op deze pagina!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding Yoga. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus Yoga is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze campussen! Je legt dus examen af wanneer jij dat wil en kan er bovendien voor kiezen om de begeleiding van je docent te verlengen. Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Dit krijg je thuisgestuurd:

Via de post krijg je het lessenpakket op het door jou aangegeven adres toegestuurd. Je krijgt een cursusbundel met alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het examen. Je vindt er bovendien enkele voorbeeldexamens die je een goed beeld geven van hoe het examen er uit ziet. Deze oefeningenbundel neem je samen met je persoonlijke docent door. Hij zal je begeleiden via email als je dat wenst.

Schrijf je in Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Luc M. (Hoogstraten)
Sonja D. (Wilrijk)
Koen B. (Lier)
blockquote]
Laura E. (Koksijde)

Lees ook onze sport en gezondheidsblog

Karen Van Hoye Personal Coach

Docent aan het woord: Karen Van Hoye – Personal Coach

Iedereen wil gezond leven. Tegenwoordig is het hip om fit te zijn. Studies tonen aan dat bewegende mensen gelukkige mensen …

Fietsenmaker

Gezocht – Stagiair Fietsenmaker (m/v)

Ben jij student Fietsenmaker en op zoek naar een uitdagende stageplek? Center Parcs Erperheide heeft voor jou misschien wel een …

Bodyreset Logo

Vacature: 4 personal trainers gezocht!

Bodyreset is voor haar bijkomende locaties in Hasselt en Genk nog op zoek naar 4 personal trainers om haar team …

Page 1 of 912345»...Last »

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!