Cursus Wiskunde TSO
Praktische info
  • Lesgeld: € 199.00
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 1-3 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus Wiskunde TSO

Heb je nog vragen?

Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding Wiskunde TSO CVA thuisstudie

Voorbereiding Examencommissie Wiskunde TSO

Ben je bezig met je examens bij de Examencommissie Secundair Onderwijs? Moet je het vak Wiskunde TSO nog afleggen of heb je het al eens geprobeerd en ben je niet geslaagd? Heb je geen zin om zelf je studiemateriaal bij elkaar te zoeken? Kies dan voor de thuisstudie Wiskunde TSO!

Aan de hand van het uitstekende cursusboek en de online begeleiding van een vriendelijke vakdocent behaal jij binnen de kortste keren je deelattest Wiskunde TSO en sta je een stap dichter bij je erkende diploma Secundair Onderwijs.

Je kan meteen starten!

Omdat deze opleiding een thuisstudie is, kan je meteen starten. Wanneer we je inschrijvingsgeld ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de week bij je thuis geleverd. Het lesmateriaal werd speciaal ontwikkeld aan de hand van de officiële leerplannen van de overheid, zodat je een maximale kans op slagen hebt!

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie word je begeleid door je persoonlijke docent. Deze docent is een doorwinterde vakspecialist en kan bouwen op jarenlange ervaring in het onderwijs. Hij of zij is dus dé geknipte persoon om je klaar te stomen voor je examen. Heb je vragen of wil je graag feedback op een opdracht uit de cursus? Dan kan je deze naar je docent doorsturen via het online studentenplatform . Binnen de 48 uur bezorgt hij of zij je dan een antwoord. Op die manier weet je zeker dat je studietraject vlot zal verlopen.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en voornamelijk bedoeld voor studenten die bezig zijn met het afleggen van examens voor een TSO-opleiding bij de Examencommissie Secundair Onderwijs.

(Moet je naast het examen Wiskunde TSO nog andere examens afleggen waarvan je graag een cursus en begeleiding zou hebben? Neem dan even contact op met onze opleidingsconsulenten, zodat zij voor jou een voordelig studietraject kunnen uitstippelen!)

Je einddoel is een erkend diploma Secundair Onderwijs

Wanneer je de cursus hebt ingestudeerd, leg je examen af bij de Examencommissie Secundair Onderwijs van het Vlaamse Gewest, om je deelattest te betalen. Als je al je deelattesten van een opleiding behaald hebt, ontvang je van het Vlaamse Gewest je erkende diploma Secundair Onderwijs. Dit diploma heeft exact dezelfde waarde als een diploma dat je op de middelbare school zou behalen en je kan er dus mee aan de slag op de arbeidsmarkt of je inschrijven op een hogeschool of universiteit.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende 1 jaar en de mogelijkheid om gratis proefexamens af te leggen bij ons op school.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!