Cursus Webdesign

Praktische info
  • Lesgeld: € 239.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding CVA thuisstudie

CURSUS WEBDESIGN

Wie graag met de computer werkt, niet wegschrikt van een beetje uitdaging en graag zou willen leren hoe je zelf een website bouwt, is met deze thuiscursus Webdesign zeker aan het juiste adres!

Stap voor stap leer je eerst hoe je een root folder moet maken waar de belangrijkste documenten en onderdelen van je website zullen huizen. Daarna maak je kennis met HTML en CSS en welke codering zorgt voor welk resultaat. Zo maak je zelf een header en een footer op je website aan, creëer je de informerende homepage, leer je linken binnen je website of naar externe pagina’s en maak je tabellen of kleurcoderingen aan.

Omdat de cursus Webdesign start vanaf de basis, is er dus geen voorkennis vereist. Dankzij de overzichtelijke en praktijkgerichte uitleg ben je in geen tijd vertrouwd met het maken van websites en het gebruik van HTML en CSS. Deze kennis kan je dan omzetten om je eerste eigen website te bouwen voor privégebruik of voor je bedrijf, of maak er je beroep van en word webdesigner.

Aan de hand van deze thuisstudie Webdesigner leer je stapsgewijs zelf de codes en termen gebruiken om vanaf de basis een website op te maken en te bewerken. Aan het einde van deze cursus ben je dus in staat om de wensen van jouw klanten vlot te vertalen in een creatief, dynamisch en vakkundig ontwerp. Een diploma Webdesign opent veel deuren. Zo kan je achteraf werken bij reclame-, webdesign- of communicatiebureau’s of kan je ervoor kiezen je eigen bedrijf op te richten en freelance aan de slag te gaan.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding webdesign. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus webdesign is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze inkijklocaties. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround ICT & Webdevelopment

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Hasse F. (Hoeselt)

Ik heb altijd al willen weten hoe de achterkant van een webpagina er uit ziet. Now I know. Hello world!

Rembrant G. (Oosterhout)

Ik heb net een leuke website opgezet voor onze club. Goede cursus om op terug te vallen als je ergens vastloopt.

Britta L. (Neerpelt)

In minder dan een maand alles afgerond. Het ging heel vlot, simpel uitgelegd. Ik ga zeker nog een andere cursus proberen.

Elise L. (Knokke)

Heel cool! Heb heel veel bijgeleerd over html en dat is iets wat altijd van pas zal komen bij mijn blog.

Lees ook onze informaticablog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates: Je uitdaging Uiteraard sta je in voor het verkopen van …

Horsie

Stageplaats voor studenten Dierenzorg

HorsEnergy werkt rond de humane gezondheid met inzet van paarden. De paarden worden op een natuurlijke manier ingezet voor de …

Page 1 of 1012345»...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!