Cursus Single Coach (MatchMaker)

Praktische info
  • Lesgeld: € 239.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

uitbater relatiebureau online dating cursus

Beroep met toekomst

Het aantal singles neemt jaar na jaar toe. Initiatieven om een nieuwe partner te leren kennen, slaan dan ook erg aan. Denk maar aan de vele datingsites of initiatieven als speeddating. Als single coach begeleid jij mensen in de zoektocht naar de ideale levenspartner. Een boeiend beroep vol toekomstmogelijkheden ligt voor je open!

Singles maken meer en meer gebruik van de diensten van een relatiebureau of single coach. Tijdens deze opleiding leer je dan ook op een zorgvuldige en discrete manier singles te begeleiden in hun partnerkeuze. Bovendien leer je ook boeiende en leuke groepsevenementen organiseren.

In België en Nederland is een groot deel van de bevolking op zoek naar een levenspartner. Mensen weten niet altijd hoe en waar ze contacten moeten leggen. In deze boeiende cursus leer je dan ook mensen begeleiden en aanmoedigen om buiten hun vaste netwerk te treden en mensen te ontmoeten. Als single coach zet jij mensen op weg naar nieuw geluk!

Praktijkgerichte opleiding

Deze opleiding bereidt je voor op het werk als single coach. De Belgische wetgeving om een relatiebureau op te starten is erg strikt. Deze cursus helpt je volledig op weg en leidt je door deze wetgeving. Bovendien is de opleiding zeer praktijkgericht. Je leert mensen coachen, activiteiten voor singles organiseren en psychologische profielen opmaken. Tot slot krijg je ook verschillende matchingtechnieken onder de knie, leer je imagotrainingen geven en werk je aan je communicatieve vaardigheden.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding singlecoach. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus singlecoach is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus singlecoach door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jo V. (Ranst)

Ik ben een heel sociaal iemand en hou ervan om mensen dichter bij elkaar te brengen. Deze opleiding tot single coach was dan ook precies wat ik zocht. Ik organiseer nu evenementen waarbij mensen verschillende potentiële partners kunnen leren kennen. De glimlach op hun gezicht als het klikt: daar doe ik het voor!

Bo G. (Rotterdam)

Ik woon in een grootstad en heb een drukke baan. Hoewel ik veel leuke vrienden en collega's heb, mis ik toch een partner. Dankzij deze cursus heb ik heel wat nuttige tips en tricks geleerd die ik volop in de praktijk aan het omzetten ben. Daten is nu echt leuk!

Rita K. (Scherpenheuvel)

Ik ben al een hele tijd aan de slag als lifecoach. Tijdens mijn gesprekken met cliënten merkte ik dat veel mensen het moeilijk hebben om een juiste partner te vinden. Dankzij deze thuisstudie kan ik hen nu professionele adviezen geven en hen nog meer op weg helpen om hun leven in goede richting te krijgen!

Robert L. (Deerlijk)

Iedereen is op zoek naar de ware om de rest van het leven mee door te brengen. Sommige mensen hebben daar een beetje hulp bij nodig. Ik zou zulke mensen heel graag helpen om iemand te leren kennen. Via deze thuisstudie bereid ik me voor op mijn nieuwe carrière als single coach.

Lees ook onze coaching en consultingblog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

Paardenverzorging

Stage Paardenverzorging

Wanna-B is een vzw waarvan Wanna-B puur en Wanna-B puur Kids club een onderdeeltje zijn. Onze locatie bevindt zich in …

Touw Kleur

Docent aan het woord: Chantal van de Walle

Chantal van de Walle is Rookstopconsulent aan het Centrum voor Afstandsonderwijs en doet dat met veel toewijding en passie. Van …

Page 1 of 1512345»10...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!