Opleiding Schoonheidsspecialist

Praktische info
  • Lesgeld: € 499.00
  • Direct leverbaar
  • Voor iedereen
  • Duur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma

Schrijf je in

cursusaanbod cva thuisstudie afstandsonderwijs

shutterstock_202016572

shutterstock_74129932

ERKEND ATTEST SCHOONHEIDSSPECIALIST

Wil je graag starten als zelfstandig schoonheidsspecialist in hoofd- of bijberoep? Heb je al praktijkervaring, maar dien je nog het erkende vestigingsattest te behalen om je zaak (verder) uit te bouwen? Wil je je omscholen of ben je een schoolverlater die alsnog een praktijkgerichte opleiding wil volgen om een boeiende job te vinden? Dan is onze opleiding schoonheidsspecialist jou op het lijf geschreven!

Iedereen die in België wilt beginnen als zelfstandig schoonheidsspecialist heeft het officiële vestigingsattest van de Centrale Examencommissie nodig om zijn eigen zaak te mogen starten. Het cursusmateriaal van het CVA werd speciaal ontwikkeld aan de hand van de officiële leerplannen van de overheid, zodat je een maximale kans op slagen hebt en je jouw vestigingsattest zo snel mogelijk in handen hebt.

Praktijkgerichte cursus

De cursus vertelt je in de eerste plaats alles over gelaats- en lichaamsverzorging. Zo leer je onder andere epileren, gezichtsmaskers aanbrengen en een oppervlakkige en dieptereiniging uitvoeren. Daarnaast ga je ook volledige lichaamsmassages geven.

Verder ontdek je in de cursus ook hoe je manicures en pedicures moet geven. Op die manier geef je jouw klanten al gauw een volledige make-over en laat je hen stralen! In het laatste onderdeel leer je tot slot alles over make-up zodat je voor die perfecte finishing touch kan zorgen.

Dankzij onze unieke en internationaal bewezen studiemethode studeer je de praktijkgerichte cursus thuis op jouw eigen tempo en krijg je begeleiding van een professionele vakdocent via mail. Erg flexibel dus en uitstekend combineerbaar met je andere activiteiten!

Word een echte vakspecialist

Aan het einde van deze cursus Schoonheidsspecialist kan je aan de slag als erkend Schoonheidsspecialist, mits je in het bezit bent van het erkende vestigingsattest. Bovendien is deze cursus ook een onderdeel van de Allroundopleiding Beautyconsulent. Deze thuisstudie is ideaal als je je jobkansen wilt verhogen en een echte vakspecialist wilt worden in jouw sector. Je komt alles over onze Allroundopleidingen te weten op deze pagina!

KOM HIERONDER ALLES TE WETEN OVER ONZE STUDIEMETHODE!
Cursusinhoud
Flexibel studeren
Hoe werkt een thuisstudie?
Dit krijg je thuisgestuurd

Je einddoel is een erkend diploma

Heb je jouw opleiding helemaal ingestudeerd? Dan leg je na het examen aan onze school ook een examen af bij de Centrale Examencommissie, om je theoretische vakkennis aan te tonen. Het kan gaan om een mondelinge proef, een schriftelijke proef, of een schriftelijke én mondelinge proef. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op deze test, zodat je zeker bent van je slaagkansen. Wanneer je slaagt voor dit examen, behaal je bovenop het diploma van de school ook een erkend vestigingsattest van de Vlaamse Overheid. Met dit waardevolle vestigingsattest start je dan zonder problemen een eigen zaak (mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt) of ga je aan de slag als werknemer.

INSCHRIJVEN

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis proefexamens af te leggen op één van onze examenlocaties!

Je kan je het makkelijkste inschrijven voor deze opleiding door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen of door langs te komen op één van onze examenlocaties. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt je studiepakket onmiddellijk naar je verzonden via de post.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen waar je graag een antwoord op zou krijgen? Contacteer dan zeker onze professionele opleidingsconsulenten. Zij helpen jou graag verder en geven je met veel plezier studieadvies, zodat je kiest voor de opleiding die het beste bij jou past.

Je kan ook steeds langskomen op één van onze inkijklocatiesvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien kan je ter plaatse meteen alle cursussen inkijken, zodat je je op voorhand al een duidelijk beeld kan vormen van de opleiding.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround Beautydeskundige


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!