Cursus Regie

Praktische info
  • Lesgeld: € 199.00
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus regie

Heb je nog vragen?

Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

Erkend diploma regie

Heb je de ambitie om de handen uit de mouwen te steken, het groots aan te pakken en zelf een film- of theaterproductie te leiden? Wil je bijvoorbeeld professionele bedrijfsvideo’s ontwikkelen, achter de schermen meewerken aan een theatervoorstelling of als juf of meester met je klas een eindejaarsstuk ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd in de wereld van het regisseren en wil je graag weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Schrijf je dan snel in voor de erkende opleiding en leer stap voor stap zelf regisseren!

Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer en hoe lang je studeert. Zo kan je de opleiding regie volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Start meteen met de thuisstudie regie

Omdat deze opleiding een thuisstudie is, kan je meteen starten. Wanneer we je inschrijvingsgeld ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de twee weken bij je thuis geleverd. Vanaf dan heb je vijf jaar tijd om het examen af te leggen. Dit kan in Antwerpen, Gent of Hasselt en op bijna elke werkdag van het jaar.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie word je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een doorwinterde vakspecialist en kan bouwen op jarenlange ervaring als zelfstandige. Hij of zij is dus dé geknipte persoon om je belangrijke tips en tricks uit de praktijk aan te leren. Heb je vragen of wil je graag feedback op een opdracht uit de cursus? Dan kan je deze naar je docent doorsturen via het online studentenplatform. Binnen de 48 uur bezorgt hij of zij je dan een antwoord. Op die manier weet je zeker dat je studietraject vlot zal verlopen.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus regie is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of je studieduur verlengen.

Dit krijg je thuisgestuurd:

Via de post krijg je het lessenpakket op het door jou aangegeven adres toegestuurd. Je krijgt een cursusbundel met alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het examen. Je vindt er bovendien enkele voorbeeldexamens die je een goed beeld geven van hoe het examen er uit ziet. Deze oefeningenbundel neem je samen met je persoonlijke docent door. Hij zal je begeleiden via het online studentenplatform als je dat wenst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!