Cursus Praktisch Leidinggeven

Praktische info
  • Lesgeld: € 249.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus management opleiding

cursus leiding geven

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

Geef leiding als de besten!

Als je jouw werknemers of team op een gerichte en efficiënte manier wil aansturen, is het belangrijk dat je naast de nodige vakkennis ook over de nodige leidinggevende capaciteiten beschikt. Als je jouw werknemers goed aanstuurt en motiveert ben je voor elk bedrijf van goud waarde!

Dankzij deze opleiding ga jij al gauw jouw collega’s op een positieve manier coachen, motiveren en evalueren. Je maakt kennis met de correcte gesprekstechnieken en ontdekt hoe je jouw werknemers enthousiast krijgt om samen tot topresultaten te komen. Dag na dag laat je hen er voor de volle honderd procent tegenaan gaan!

Motiveren en leidinggeven gaan hand in hand. Als leidinggevende is het dan ook belangrijk dat je jouw werknemers dag na dag motiveert en stimuleert. Verder weet je ook hoe je conflicten op de werkvloer moet oplossen en hoe je gedemotiveerde collega’s terug helemaal in vorm krijgt. Na het volgen van deze cursus neem je het heft in handen en sta je zelfverzekerd op de werkvloer!

Tijdens deze opleiding leer je mensen op een doeltreffende wijze aansturen dankzij een evenwichtige combinatie van theorie en concrete praktijkvoorbeelden. Zo krijg je diverse complexe situaties voorgeschoteld en leer je ze op een constructieve manier oplossen aan de hand van de meest gangbare technieken.

Tal van carrièremogelijkheden

Steeds vaker staan leidinggevenden binnen een bedrijf gewoon mee op de werkvloer. Op die manier staan bijvoorbeeld managers dichter bij hun werknemers en kunnen ze hen zo beter aansturen. Deze cursus leert jou hoe je kort op de bal speelt, jouw team van dichtbij opvolgt en je werknemers blijft motiveren!

Ook zelfstandige ondernemers kiezen er vroeg of laat voor om meer personeel in dienst te nemen. Maar hoe ga je nu om met je personeel? Hoe delegeer je taken en sta je zowel boven als tussen jouw medewerkers? Deze cursus biedt jou een helder en gestructureerd antwoord op al deze vragen. Zo bouw je jouw zaak in geen tijd uit tot een echt succes!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding praktisch leidinggeven. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus praktisch leidinggeven is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus praktisch leidinggeven door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround Businessmanagement

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jan R.(Noorderwijk)

Toen ik 4 jaar geleden mijn eigen zaak startte, had ik geen werknemers. Ondertussen zijn we al met 6. Omdat ik mijn leidinggevende capaciteiten wil bijschaven, heb ik voor deze opleiding gekozen. Ik zet de theorie nu meteen om in praktijk.

Lucas B.(Beringen)

Om een team te leiden, heb je bepaalde kennis nodig. Deze kennis heb ik opgedaan door de cursus praktisch leidinggeven te volgen. Nu weet ik hoe ik juist moet reageren op situaties.

Fien D.G. (Kemmel)

De cursus praktisch leidinggeven was heel interessant voor mij. Ik ben pas teamleider geworden. Hierdoor krijg ik tal van nieuwe taken. Om die goed uit te kunnen voeren heb ik deze thuiscursus gevolgd.

Louisa V. (Gistel)

Naast het aansturen en delegeren van een team, wordt er ook voldoende aandacht besteed aan het motiveren en coachen van een team. Dat vond ik persoonlijk de grootste sterkte van de opleiding.

Lees ook onze mangement en communicatieblog

Mediatrianing

Leer omgaan met de media dankzij onze nieuwe cursus Mediatraining!

Stel je het volgende eens voor: jouw organisatie of bedrijf is door de media opgemerkt. Voor je het weet zijn …

Christophe Goidts H3

Docent in de kijker: Christophe Goidts

Gedreven docenten maken écht het verschil. De juiste ondersteuning zorgt namelijk voor een snellere verwerking van de leerstof, wat de …

Christophe Goidts H3

To teach is to touch lives – Docent Christophe vertelt over afstandsonderwijs

Gedreven docenten maken écht het verschil. De juiste ondersteuning zorgt namelijk voor een snellere verwerking van de leerstof, wat de …

Page 1 of 41234»


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!