Cursus Photoshop (Adobe)

Praktische info
  • Lesgeld: € 239.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

photoshop diploma

thuisopleiding CVA thuisstudie

CURSUS PHOTOSHOP

In de bedrijfswereld hecht men steeds meer belang aan goed opgeleide werknemers met een breed arsenaal aan vaardigheden. Professionele kennis van Photoshop is dan ook een enorme troef op de arbeidsmarkt. Zo zorg je voor het ontwerp van onder andere flyers, brochures en catalogi. Bovendien verrijk je er ook je persoonlijke leven mee en ga je zonder problemen je eigen foto’s bewerken en opsmukken.

Photoshop is het paradepaardje van Adobe en dat is natuurlijk niet voor niets. Dit populaire beeldbewerkingsprogramma is namelijk enorm krachtig en biedt een brede waaier aan mogelijkheden. Daarbij is het ook zeer gebruiksvriendelijk en leuk om mee te werken. Je kan er zonder problemen al je creativiteit in kwijt.

Wil je graag beelden op een professionele manier leren bewerken? Heb je waardevolle foto’s waar je creatief mee aan de slag wil? Of wil je bestaande foto’s nog mooier maken en een professionele touch geven? Dan is deze cursus Photoshop ideaal voor jou! Zelfs als je al een basiskennis Photoshop hebt dan zal je nog veel opsteken van deze praktijkgerichte cursus!

Praktijkgerichte cursus

Tijdens deze boeiende thuisstudie leer je Photoshop door en door kennen. De cursus start bij de basis en laat je stap voor stap kennis maken met de belangrijkste tools van Photoshop. Dankzij de talloze schermafbeeldingen leer je zo afbeeldingen en andere grafische elementen aanpassen, optimaliseren en transformeren.

Verder leer je ook werken met de verschillende gereedschappen en panelen. Je tovert jouw foto’s met enkele clicks al gauw om tot echte plaatjes. Eens je deze basisvaardigheden onder de knie hebt, komen de meer geavanceerde onderwerpen aan bod zoals fotoretouche, speciale effecten en automatisering. Daarbij leer je ook jouw werk drukklaar maken zodat je je foto’s meteen kan aanleveren aan webmasters en drukkers.

Tal van mogelijkheden!

De cursus is voor iedereen toegankelijk. Wie nog nooit met het programma gewerkt heeft, is snel weg met de basis. De meer ervaren Photoshop gebruikers daarentegen kunnen dankzij deze opleiding hun vaardigheden verder uitbreiden.

Deze opleiding is tot slot een must voor fotografen. Je leert je eigen foto’s en beelden bewerken tot echte kunstwerkjes. Ook illustratoren en grafisch vormgevers steken heel wat op van deze cursus. Ook mode-ontwerpers, pr- en marketingmedewerkers en tekenaars kunnen hun professionele vaardigheden verruimen dankzij Photoshop.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding photoshop adobe. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus photoshop adobe is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus photoshop adobe door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Hilde J. (Kinrooi)

Ik ben verzot op fotografie. Ik ben geen professional, maar ik geniet er enorm van om mijn familie en vrienden op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik wilde al heel lang met Photoshop leren werken, om mijn foto's die extra 'touch of perfection' te kunnen geven. Eindelijk lukt me dat dankzij deze thuisstudie nu ook!

Steven K. (Almere)

Als freelance journalist is het belangrijk om van alle markten thuis te zijn. Daarom besloot ik een jaar geleden om me ook te specialiseren in de fotografie, zodat ik mijn opdrachtgevers meer service kon bieden en dus meer werkgelegenheid heb. Nadat ik eerder al met veel tevredenheid de thuisstudie digitale fotografie afrondde, besloot ik om ook met Photoshop te leren werken. Nu kan ik eindelijk mijn eigen, professionele foto's aan mijn artikels toevoegen!

Hannelore P.(Lommel)

Ik maak regelmatig zelf posters voor mijn beauty salon. Nu ik de opleiding photoshop aan het volgen ben, kan ik betere kwaliteit afleveren.

Jan D.F. (Brakel)

Als amateurfotograaf ben ik dol op foto's maken. Ik wilde graag meer weten over het fotobewerkingsprogramma Photoshop. Een vriend van raadde mij de groepsles bij CVA aan. Tijdens de cursus leer je heel efficiënt met Photoshop werken. Ik kan nu functies gebruiken die ik alleen nooit had ontdekt. Nu kan ik mijn eigen digitale foto's zelf bewerken. Ik voel me een echte fotograaf!

Lees ook onze informaticablog

Medisch Secretariaat

Docent aan het woord: Liesbet Delcroix, docente Medisch Secretariaat

Onze opleidingen zijn natuurlijk niets zonder de individuele en persoonlijke inkleuring van de docenten. Zij zorgen ervoor dat studenten op …

Christel Sonck

Docent aan het woord: Christel Sonck

Onze opleidingen zijn natuurlijk niets zonder de individuele en persoonlijke inkleuring van de docenten. Zij zorgen ervoor dat studenten op …

Karen Van Hoye Personal Coach

Docent aan het woord: Karen Van Hoye – Personal Coach

Iedereen wil gezond leven. Tegenwoordig is het hip om fit te zijn. Studies tonen aan dat bewegende mensen gelukkige mensen …

Page 1 of 3112345»102030...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!