Cursus Pendelen

Praktische info
  • Lesgeld: € 229.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding pendelen

Boeiende cursus pendelen

Pendelen geeft je een antwoord op belangrijke levensvragen. Het is een boeiende methode die al eeuwenlang succesvol gebruikt wordt. Met je energie en onderbewustzijn stuur je de pendel, die je interessante inzichten geeft!

Pendelen kan iedereen leren. Wie al een gave heeft, kan zijn technieken verbeteren en nog sneller resultaten boeken. Je kan je pendel bijvoorbeeld gebruiken tijdens chakra healing om blokkades op te sporen. Ook kan je pendelen om energievelden of verloren voorwerpen te vinden. Bovendien geeft je pendel je advies bij belangrijke persoonlijke of levensvragen! Vrienden, familie en kennissen help je bij hun toekomst!

Ben jij ook intuïtief ingesteld? Sta je open voor complementaire wetenschappen en ben je op zoek naar antwoorden en inzichten? Ben je op zoek naar een hulpmiddel om het onderbewuste te verkennen? Dan is pendelen zeker iets voor jou!

Praktijkgerichte opleiding

Deze opleiding is samengesteld door een ervaren pendelaar. Stap voor stap leer je alle kneepjes van het vak. Je kiest de pendel die bij je past en leert er stap voor stap mee omgaan.

Eens je de basisprincipes onder de knie hebt, ga je aan het pendelen. Dit doe je aan de hand van specifieke pendelkaarten of foto’s. Ook leer je je eigen pendelkaarten maken! Verder wordt er nog aandacht geschonken aan enkele belangrijke gronding- en meditatieoefeningen. Je leert positieve of negatieve energie op te sporen. Ook leer je om te gaan met energieblokkades en hoe je je pendel inzet bij aura- en chakrahealing.

Deze cursus is een echte doe-cursus met tal van opdrachten en oefeningen. Zo weet je achteraf welke pendelstijl het beste bij je past en ga je gericht advies geven.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding pendelen. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus pendelen is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus pendelen door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Irene K. (Schilde)

Ik had al jaren een pendel van mijn grootmoeder op zolder liggen, maar wist nooit hoe ik ermee aan de slag kon. Dankzij deze thuisstudie is er een hele wereld voor me opengegaan!

Remco Z. (Groningen, Nederland)

Dankzij deze opleiding kan ik eindelijk zelf pendelen. Ik heb al antwoord gekregen op enkele belangrijke vragen waar ik mee worstelde en ben benieuwd wat mijn pendel me nog meer zal kunnen vertellen!

Maurice F. (Zoersel)

Het pendelen interesseert mij al heel lang. Ik had er al veel over gelezen. Dit was de eerste keer dat ik het ook echt zelf probeerde. Als je alles goed volgt zoals in de cursus is beschreven, zal het iedereen lukken. Probeer het maar eens.

Michelle V.E. (Koningshooikt)

Mijn interesse in pendelen is al lang behoorlijk groot. Persoonlijk had ik niet verwacht dat ik het ooit zelf zou kunnen. Maar door de cursus te volgen en toe te passen, kan ik nu al energievelden opsporen. Dit is echt plezant!

Lees ook onze gezondheidsblog

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!