[titled_box title=”Praktische info” align=”center” variation=”blue”]

 • Lesgeld: TLIGHTR-prijs euro
 • Coming Soon!
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: TLIGHTR-duur mnd
 • Waardevol diploma: ja

Schrijf je in

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”blue”]

[fancy_list style = “circle_arrow” variation=”blue”]

cursus Adobe Lightroom

lightroom cursus vervolgopleiding cva thuiscursus

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”blue”]

groepscursus

opleiding

[titled_box variation=”blue” title=”Heb je nog vragen?”]

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

Waardevol diploma Lightroom

Ben jij geïnteresseerd in Lightroom? Schrijf je dan snel in voor deze erkende opleiding! Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer en hoe lang je studeert. Zo kan je de opleiding basis verzekeringen volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Begeleiding van je persoonlijke docent

Tijdens je studie word je begeleid door je persoonlijke docent. Deze docent is een doorwinterde vakspecialist en kan bouwen op jarenlange ervaring als zelfstandige. Hij of zij is dus dé geknipte persoon om je belangrijke tips en tricks uit de praktijk aan te leren. Heb je vragen of wil je graag feedback op een opdracht uit de cursus? Dan kan je deze naar je docent doorsturen via het online studentenplatform. Binnen de 48 uur bezorgt hij of zij je dan een antwoord. Op die manier weet je zeker dat je studietraject vlot zal verlopen.

Start op elk moment van het jaar

De docent van deze gloednieuwe opleiding legt momenteel de laatste hand aan de cursus. Je kan je dus meteen inschrijven! Van zodra het lesmateriaal volledig klaar is, wordt het studiepakket binnen de vijf werkdagen naar je verstuurd en kan je onmiddellijk beginnen met studeren. Je hebt vijf jaar de tijd om examen af te leggen in Antwerpen, Breda, Brussel Gent of Hasselt. Bovendien kan dit op bijna elke werkdag van het jaar; zodat je examen aflegt wanneer jíj er klaar voor bent. Erg flexibel dus!

Extra informatie

Cursusinhoud”]
[titled_box variation=”blue” title=”Inhoud van de cursus Lightroom “]

De opleiding Lightroom is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

 • Deze informatie is binnenkort beschikbaar.

cursus opleiding

Studieadvies”]
[titled_box variation=”blue” title=”Hoe studeer je de cursus Lightroom?”]
Deze opleiding Lightroom is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft met andere woorden geen vooropleiding te hebben gehad.

Bij de thuisstudie Lightroom wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal. Je krijgt het volledige pakket onmiddellijk toegestuurd na inschrijving. Bijgevoegd in het pakket vind je de contactgegevens van je docent.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je een aantal oefenopgaven die je helpen bij de verwerking van de leerstof. Via deze oefeningen heb je een beeld van het examen en weet je onmiddellijk waar je staat met je studie. Wanneer je oefenopgaven hebt gemaakt kan je die opsturen via email ter verbetering. Ook als je vragen hebt met betrekking tot de cursus kan je deze mailen naar je persoonlijke docent. Hij of zij zal je altijd ook tips geven over hoe je je het beste voorbereid op het examen.

Je bepaalt zelf wanneer en waar je studeert. Deze thuiscursus Lightroom geeft je een goed beeld van de wijze waarop je kennis tijdens het examen wordt getest. Het lessenmateriaal is up-to-date en zeer helder geschreven.

Gemiddelde studieduur”]

[titled_box variation=”blue” title=”Studieduur van Lightroom”]

De meeste mensen willen zo snel mogelijk het diploma Lightroom behalen. Je bepaalt zelf je eigen studieritme. De cursus bestaat uit enkele hoofdstukken. Je doet er ongeveer 1 tot 3 uren over om een hoofdstuk in te studeren en/of de oefenopgaven te maken.

Gemiddeld doen onze studenten er 6 à 9 maanden over om de cursus in zijn geheel in te studeren en alle oefeningen en huistaken te maken. Uiteraard kan deze cursus sneller afronden als je er wekelijks meer tijd in kan steken.

Je krijgt als je dat wilt gedurende 1 jaar persoonlijke begeleiding via email van je docent. Hij zal op al je vragen antwoorden en je het nodige studieadvies geven. Als je wil kan je deze studieduur ook verlengen.

Er worden maandelijks meerdere examens Lightroom georganiseerd. Je kiest zelf het tijdstip wanneer je het examen gaat afleggen.

Dit krijg je thuisgestuurd”]
[titled_box variation=”blue” title=”Inhoud cursuspakket”]

Cursuspakket Lightroom

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. De leerstof Lightroom is volledig. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

cursus opleiding

Je hebt een oefenboek met daarin op het einde van elk hoofdstuk oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door. Dit boek hoef je niet helemaal letterlijk vanbuiten te leren om te slagen, maar dient ter extra ondersteuning van je studie.

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding Lightroom. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus Lightroom is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN WAARDEVOL DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het waardevolle diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus Lightroom door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven [button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/TLIGHTR-inschrijvingslink” variation=”green” size=”small”]Proefhoofdstuk [button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/veelgestelde-vragen/TLIGHTR-inschrijvingslink” variation=”green” size=”small”]FAQ

cva opleidingen

cursusaanbod thuisstudie

thuiscursus thuisstudie

cursus lightroom
Cursus Lightroom

Wil je graag een nieuwe baan als werknemer of zelfstandige? Wil je een professionele opleiding Lightroom volgen? Start dan vandaag met de thuisstudie via het Centrum Voor Afstandsonderwijs en behaal een waardevol diploma.

[titled_box title=”Praktische info” align=”center” variation=”blue”]

 • Lesgeld: TLIGHTR-prijs euro
 • Direct leverbaar: ja
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: TLIGHTR-duur maanden
 • Waardevol diploma: ja
[button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/TLIGHTR-inschrijvingslink” size=”small” variation=”green”]Proefles [button link=”https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/contact-ts/TLIGHTR-inschrijvingslink/ ” size=”small” variation=”blue”]Contact
Unieke thuisstudie in België!

thuisstudie LightroomLightroom is een krachtig programma waarmee je foto’s kan archiveren, bewerken en publiceren. Lightroom is het programma waar fotografen jarenlang naar op zoek waren: alles in één. Bovendien is de populariteit van Lightroom nog steeds stijgend, wat betekent dat het volgen van deze cursus een absolute meerwaarde geeft op de arbeidsmarkt!

[highlight1 variation=”green”] Je start met deze cursus wanneer je wil.
 Schrijf snel in!
[/highlight1]

afstandsonderwijs Adobe LightroomAdobe Lightroom is niet alleen een enorm uitgebreid programma om zelfgemaakte foto’s te perfectioneren, het kan ook gebruikt worden om een eigen fotodatabase aan te leggen. Met behulp van sleutelwoorden zal je nooit lang moeten zoeken naar een beeld op je computer. Hierdoor is de software niet alleen geschikt voor echte vakmensen, maar tevens voor amateurfotografen die hun fotocollectie op een intuïtieve manier willen beheren en delen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

thuiscursus LightroomDeze thuisstudie is toegankelijk voor iedereen. Na deze opleiding kan je starten als werknemer of zelfstandige, als je ook in bezit bent van het diploma bedrijfsbeheer. Ook voor wie zijn of haar kennis over dit thema wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus Lightroom is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Inschrijven

[divider]
[titled_box title=”Veelgestelde vragen” align=”center” variation=”blue”]
[fancy_list style = “arrow” variation=”blue”]

Stuur me deze link”]

Wil je deze pagina later nog eens nalezen op je smartphone, tablet of pc? We sturen je graag de link via e-mail.