Cursus Kok-Restauranthouder

Praktische info
  • Lesgeld: € 399.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

attest kok restaurant diploma kok

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

Erkend diploma Kok-Restauranthouder

Is koken jouw passie en/of wil je graag met je eigen restaurant, brasserie of foodtruck starten? Heb je jouw officiële vestigingsattest van de Overheid nog nodig om te kunnen beginnen als erkend zelfstandige? Dan is deze opleiding exact waar jij naar op zoek bent!

Tijdens deze praktijkgerichte thuisstudie leer je alle kneepjes van het vak. Je krijgt een hoop praktische tips en schaaft je professionele skills bij. Bovendien leer je ook alles over de nieuwe sociale en fiscale wetgeving, zodat je jouw onderneming ook financieel gezond kan houden. Tot slot ontdek je ook alles over de belangrijkste hygiënevoorschriften.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. Het cursusmateriaal is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Behaal je erkende Vestigingsattest

Heb je je cursus helemaal ingestudeerd? Dan leg je het examen af bij de Centrale Examencommissie van de Overheid. Deze cursus bereidt je perfect voor om daar je erkende Vestigingsattest te behalen. Met dit waardevolle attest kan je jouw eigen zaak starten (als je ook het attest bedrijfsbeheer hebt) of ga je aan de slag als werknemer.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis proefexamens af te leggen op één van onze examenlocaties! Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Zo schrijf je je in:

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze inkijklocaties. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Inge V. (Brugge)

Met mijn nieuwe partner wilde ik graag een brasserie opstarten, maar ik diende me nog in orde te stellen met de vestigingswet. Dankzij deze uitgebreide thuisstudie ben ik nu de trotse eigenares van mijn eigen zaak!

Stijn K.(Scheldewindeke)

Ik werk al jaar en dag in ons familierestaurant. Dankzij deze cursus behaalde ik mijn vestigingsattest en ben ik onafhankelijk van mijn personeel.

Eric G.(Eindhoven, Nederland)

Ik ben al enkele jaren gepassioneerd hobbykok, maar wilde graag meer professionele technieken aanleren. Dat is me dankzij deze cursus gelukt!

Ina J.(Sint-Lievens-Houtem)

Via deze thuisstudie heb ik mijn vestigingsattest van restauranthouder kunnen behalen. Dankzij de goede hulp van mijn docent, was ik van der eerste keer geslaagd.


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!