Cursus Illustrator

Praktische info
  • Lesgeld: € 239.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

illustrator

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding illustrator CVA thuisstudie

CURSUS ILLUSTRATOR

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Dankzij deze boeiende thuiscursus Illustrator zorg jij mee voor een beeld dat blijft hangen en voeg je er zelfs nog een sterke tekst aan toe. Zo leer je op een eenvoudige en snelle manier aan de slag te gaan met Illustrator. Aan het einde van deze opleiding kan je meteen aan de slag in de reclamesector, bij uitgeverijen of communicatiebureaus!

Grafische vormgeving wordt steeds belangrijker in de reclame- en communicatiewereld. Elke medium moet namelijk de juiste boodschap en persoonlijkheid uitstralen. Met deze opleiding Illustrator onder de knie zorg jij in geen tijd voor aantrekkelijke en professioneel ogende flyers, projecten, banners en brieven. Na het volgen van deze cursus heb je dan ook enorm veel toekomstmogelijkheden en werkgelegenheid!

Praktijkgerichte cursus

Tijdens deze thuisstudie leer je stap voor stap alle aspecten van het programma Adobe Illustrator. Met heel wat screenshots en duidelijke uitleg legt je docent je elke aspect van dit boeiende programma uit. De cursus start met de basis van het programma. Zo leer je alles over vectoren, de werkomgeving, gereedschappen en panelen. Eens je dit onder de knie hebt, ga je dieper in op meer geavanceerde onderwerpen zoals tekenen met de pen, het bewerken van kleuren en vormen en het toevoegen van tekst.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die professioneel of privé met grafische vormgeving bezig is. Je kan bijvoorbeeld aan de slag in de reclamesector of bij uitgeverijen. Voor communicatiemedewerkers of grafisch ontwerpers is dit de ideale opleiding om zich te specialiseren en/of te onderscheiden van anderen.

Ook voor mensen die al vertrouwd zijn met Illustrator en hun vaardigheden op punt willen stellen, is dit de ideale opleiding. Daarnaast kunnen ook personen die Illustrator voor persoonlijke doeleinden willen gebruiken bij deze cursus terecht. Zo kan je bijvoorbeeld probleemloos een nieuw logo ontwerpen voor je sportclub of een flyer ontwerpen voor je laatste fuif. Aan het einde van deze opleiding zal jij er dé ideale persoon voor zijn!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Dit is je docent
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding Illustrator. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus Illustrator is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus Illustrator door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Alexander N. (Moerbeke)

Met deze opleiding Illustrator kan ik nu zelf de reclamecampagnes van mijn bedrijf ontwerpen. Dit spaart me op jaarbasis heel wat geld uit.

Niels D. (Ninove)

De cursus begeleid je heel goed in je opleiding. Door middel van screenshots, wordt alles duidelijk geïllustreerd.

Lena P. (Staden)

Mijn vragen werden altijd heel snel en duidelijk beantwoord door mijn docent. Dat geeft wel een goed gevoel tijdens het studeren.

Jonathan H. (Tielen)

De laatste jaren verandert er veel in manier van reclame maken. Ik zit al 17 jaar in de business. Vroeger waren het vooral de traditionele kanalen die gebruikt werden. Nu is het internet een groot potentieel. Hiervoor moet reclame met de juiste software gemaakt worden. Illustrator is één van die toonaangevende programma's. Daarom volg ik deze thuisstudie.

Lees ook onze informaticablog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates: Je uitdaging Uiteraard sta je in voor het verkopen van …

Paardenverzorging

Stage Paardenverzorging

Wanna-B is een vzw waarvan Wanna-B puur en Wanna-B puur Kids club een onderdeeltje zijn. Onze locatie bevindt zich in …

Page 1 of 1112345»10...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!