Opleiding Grafische Vormgeving

Praktische info
  • Lesgeld: € 549.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus grafische vormgeving graficus opleiding

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding CVA thuisstudie

OPLEIDING GRAFISCHE VORMGEVING!

Wie graag creatief en visueel bezig is, kan dankzij deze boeiende thuisstudie Grafisch Vormgever zijn vaardigheden verder ontwikkelen. Je ontdekt hoe je de wensen van jouw klant kan omzetten in frisse ideeën en stap voor stap uitbouwt tot een origineel concept. Jouw inzicht, creativiteit en kennis maken van elke reclamecampagne een succes!

Reclame is steeds overal rondom ons aanwezig. Als Grafisch Vormgever neem je dan ook een belangrijke functie op. Bovendien leer je in de deze cursus werken met een heleboel diverse media. Zo ga je advertenties verzorgen in tijdschriften, reclamefolders en catalogi. Je leert ook ontwerpen maken voor posters en billboards. Aan het einde van deze cursus ga je geen enkele uitdaging meer uit de weg en zorg je voor verbluffende en pakkende ontwerpen!

Professionele software aan studententarief: tot 65% korting

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je werken met de professionele softwarepakketten Indesign, Photoshop en Illustrator van Adobe. Als student aan het Centrum Voor Afstandsonderwijs kan je via Adobe Creative Cloud aan studententarief (tot 65% korting!) gebruik maken van deze programma’s.

Erkend diploma grafisch vormgever

Met het diploma Grafisch Vormgever op zak kan je heel wat kanten uit. De reclame- en uitgeverswereld heeft heel wat openstaande vacatures voor goed opgeleide vormgevers. Je kan onder andere gaan werken in een creatieve studio, drukkerij of op de marketing- of communicatieafdeling van een bedrijf. Bovendien besteden heel wat firma’s hun grafisch werk uit. Dit maakt dat er ook heel wat mogelijkheden zijn om te starten op zelfstandige basis of als freelancer!

Ook wie zijn algemene kennis over grafisch ontwerp wil verbreden steekt heel wat op van deze opleiding. Zo is deze opleiding een zeer nuttige aanvulling voor onder andere marketeers, webdesigners, communicatie-medewerkers/adviseurs, uitgevers, redacteurs en traffic-managers. Daarnaast is deze cursus ook volledig op maat van iedereen die al een eigen zaak heeft en zijn reclamedrukwerk zelf wil ontwerpen. Zo bespaar je heel wat geld!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding grafisch vormgever. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus grafisch vormgever is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Je legt dus examen af wanneer jij dat wil en kan er bovendien voor kiezen om de begeleiding van je docent te verlengen. Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Zo schrijf je je in:

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze inkijklocaties. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jorn I. (Middelkerke)
We hebben een beperkt budget voor onze reclamecampagnes. Daarom wil ik zo veel mogelijk zelf ontwerpen om kostenefficiënt te werken. De campagnes ogen nu een pak professioneler na de thuiscursus grafisch vormgever.
Mathias T. (Tilburg, Nederland)
Naast mijn studie marketing heb ik deze cursus gevolgd omdat ik graag in een grafische functie wilde beginnen. De combinatie van mijn twee diploma's heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droom heb kunnen waarmaken.
Griet D. (Beernem)
Na zes maanden legde ik met succes het examen grafisch vormgever af. De cursus grafisch vormgever was duidelijk geschreven en bevat heel wat informatie die ik elders niet heb gevonden. Het examen was zeker te doen als je goed bent voorbereid. Alvast nog veel succes met jullie opleidingen!
Leo P. (Hoboken)
De reclamewereld spreekt tot mijn verbeelding. Daarom volg ik de opleiding tot grafisch vormgever. Met de praktijkgerichte kennis die ik nu op doe, ga ik zeker werk vinden in de reclamesector.

Lees ook onze informaticablog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates: Je uitdaging Uiteraard sta je in voor het verkopen van …

Horsie

Stageplaats voor studenten Dierenzorg

HorsEnergy werkt rond de humane gezondheid met inzet van paarden. De paarden worden op een natuurlijke manier ingezet voor de …

Page 1 of 1012345»...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!