Opleiding Freelance Secretariaat

Praktische info
  • Lesgeld: € 249.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

opleiding

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding CVA thuisstudie

CURSUS FREELANCE SECRETARIAAT

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun administratie uit te besteden aan freelancers. Het is namelijk de ideale oplossing voor kmo’s en zelfstandigen waar het papierwerk soms blijft liggen. Zo moeten ze namelijk niet investeren in extra bureau’s of pc’s en lever jij hen als freelancer de nodige service op maat!

Als administratieve freelancer kan je een heleboel kanten uit. Je biedt bedrijven tijdelijke of permanente ondersteuning en je hebt bovendien een erg uitgebreid, gevarieerd en uitdagend takenpakket. Je stelt offertes op, behandelt klantenadministratie en verzorgt debiteurenbeheer. Ideaal voor wie graag op zelfstandige basis of van thuis uit werkt.

Ben je momenteel aan de slag in de administratie of doe je iets totaal anders maar ben je er van overtuigd dat administratie en secretariaatswerk helemaal jouw ding zijn? Wil je meer doen met je leven, een stap vooruit zetten en je capaciteiten, talenten en vaardigheden verder uitbouwen? Kies dan voor deze professionele opleiding!

Praktijkgerichte cursus

Met deze cursus Freelance Secretariaat helpen we je alvast een heel eind op weg. Je maakt kennis met al de belangrijkste aspecten van dit zelfstandige beroep dankzij een combinatie van overzichtelijke theorie, praktische tips en talloze voorbeelden en oefeningen.

Het eerste deel van de cursus vertelt je alles over het administratieve luik. Zo leer je hoe je vlot en professioneel communiceert, en brieven en mails opstelt. Verder kom je ook alles te weten over de sociale en fiscale wetgeving, zodat je ook de personeelsadministratie voor jouw rekening kan nemen. Tot slot begeleidt deze cursus je ook bij de opstart van je eigen administratiekantoor!

Aan het einde van deze praktijkgerichte cursus heb je alle vaardigheden en kennis om succesvol aan de slag te gaan als administratieve freelancer in hoofd- of bijberoep. Je studeert op eigen tempo van thuis uit en dankzij de begeleiding van je persoonlijke docent sta je in geen tijd aan de start van jouw nieuwe carrière.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding freelance secretaresse. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus freelance secretaresse is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Je legt dus examen af wanneer jij dat wil en kan er bovendien voor kiezen om de begeleiding van je docent te verlengen. Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Zo schrijf je je in

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze secretariaten. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marthe V. (Brugge)
Ik wilde starten als freelance secretaresse. Ik had altijd al secretariaatswerk gedaan maar ik wilde toch nog een extra cursus volgen om volledig te zijn voorbereid. De thuisstudie was een goede manier omdat ik het kon combineren met mijn werk.
Charlotte D.N. (Ranst)
Praktijk gericht cursus waar je heel snel doorheen gaat. De realistische voorbeelden en cases zorgen ervoor dat het aangenaam blijft. Ik kon ook rekenen op een ervaren docent.
Marieke D. (Leopoldsburg)
Onze kinderen gaan naar de lagere school. Werken op freelance basis komt perfect uit. Overdag kan ik werken en vaak werk ik 's avonds nog een paar uurtjes. Deze cursus was perfect.
Stella L. (Kortrijk)
Door deze thuisstudie heb ik een administratieve job gevonden. Ik sta nu dagelijks in contact met de klanten van ons bedrijf. Van zo een functie heb ik altijd gedroomd.

Lees ook onze management en administratieblog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates: Je uitdaging Uiteraard sta je in voor het verkopen van …

Horsie

Stageplaats voor studenten Dierenzorg

HorsEnergy werkt rond de humane gezondheid met inzet van paarden. De paarden worden op een natuurlijke manier ingezet voor de …

Page 1 of 1012345»...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!