Cursus Frans Voor Beginners

Praktische info
  • Lesgeld: € 279.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding CVA thuisstudie

shutterstock_353112404

Leer een populaire taal!

Frankrijk is voor vele Belgen en Nederlanders het vakantieland bij uitstek. We vertoeven er graag en leven er als god in Frankrijk. Dit vakantieland wordt nog interessanter als je de taal beheerst. Zo leg je vlot contacten met plaatselijke champagne- en wijnboeren en genieten van hun gastvrijheid. Ook vraag je moeiteloos de weg naar je bestemming of bestel je jouw favoriete menu in een van de vele sfeervolle restaurants. Ook is het een bijzonder interessante bestemming voor wie een chambre d’hotes of gites wil openen.

Frans is daarnaast ook de tweede landstaal in België. Dus ook op professioneel vlak is het erg belangrijk dat je je goed kan uitdrukken. Wie vlot telefoontjes en mails in het Frans kan beantwoorden, heeft heel wat extra carrièremogelijkheden. Ook wie vaak zaken doet in Frankrijk heeft er alle belang bij om een aardig mondje Frans te spreken.

Praktijkgerichte taalcursus

Het CVA heeft een beroep gedaan op ervaren taaltrainers om deze cursus samen te stellen. Zij hebben ervaring in het bedrijfsleven en hebben ervoor gezorgd dat de cursist zich niet verveelt! In de cursus worden er heel wat boeiende onderwerpen behandeld die je van pas zullen komen in je persoonlijke sfeer en op het werk. Bovendien krijg je bij jouw studiepakket audio-cd’s zodat je jouw uitspraak zo onder de knie krijgt!

Na afloop van deze cursus heb je een elementair niveau bereikt dat ruim voldoende is om volwaardig Frans te kunnen verstaan, lezen, spreken én schrijven. Het niveau is gelijk aan het eerste niveau A1 van het Europese Referentiekader voor Frans. Al na een aantal lessen zal je merken dat je al een behoorlijk gesprek kan voeren. De cursus is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken met telkens een ander onderwerp, nieuwe grammatica en nieuwe woordenschat! Bij ieder hoofdstuk zitten bijkomende oefeningen en een test om je eigen leerproces op te volgen. Uiteraard word je ook bijgestaan door je persoonlijke docent!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Dit is je docent
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding Frans voor beginners. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus Frans voor beginners is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Je legt dus examen af wanneer jij dat wil en kan er bovendien voor kiezen om de begeleiding van je docent te verlengen. Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Zo schrijf je je in:

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze inkijklocaties. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Ben T. (Affligem)
Een nieuwe taal leren via thuisstudie vond ik heel spannend. Maar dankzij de zorgvuldig opgestelde handboek lukt het prima. Ik durf nu zelf in het Frans iemand aan te spreken.
Kim B. (Aalst)
Dankzij de opleiding Frans beschik ik over genoeg basiskennis om op vakantie mijn plan te trekken. Nu is het contact met de locale bevolking een pak aangenamer.
Hanne D. (Boom)
Na zes maanden legde ik met succes het examen Frans voor beginners af. De cursus Frans voor beginners was duidelijk geschreven en bevat heel wat informatie die ik elders niet heb gevonden. Het examen was zeker te doen als je goed bent voorbereid. Alvast nog veel succes met jullie opleidingen!
Marijke D.R. (Zandvoorde)
Heel fijn dat je ook audio cd's bij het studiepakket krijgt. Zo kan je thuis ook oefenen op de juiste uitspraak en leer je de klemtonen leggen.

Lees ook onze toerisme en cultuurblog

Shutterstock 311227922

Vous parlez français? Leer Frans met het CVA

Frans staat al jaren aan de top als de meest favoriete en elegante taal ter wereld. Het simpelste woord kan …

Shutterstock 137200598

Maak kennis met Sebahittin Yilmaz, docent Turks

Stipte begeleiding en een goede opvolging, daar kan je op rekenen wanneer je begeleid wordt door Sebahittin – Seba – …

Suitcase2

10 handige tricks voor een perfect ingepakte reiskoffer

Een koffer inpakken kan best tricky zijn. Uuuuren heb je achter je strijkplank gestaan, om ervoor te zorgen dat je …

Page 1 of 3123»


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!