Opleiding Event Management

Praktische info
  • Lesgeld: € 329.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

thuiscursus event manager thuisstudie event management

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

Organiseer onvergetelijke evenementen

Event managers die hun vak goed kennen, zijn enorm gegeerd. Event management is immers een booming business en de vraag naar creatieve organisatietalenten blijft dan ook toenemen. Denk maar aan de talloze festivals en buurtoptredens die jaarlijks talloze bezoekers aantrekken of gewoon de bruiloften en bedrijfsevenementen waar je steeds voor uitgenodigd wordt. Aan het einde van deze cursus ligt er ongetwijfeld een boeiende toekomst vol carrièrekansen op jou te wachten!

Als event manager is elke dag anders. Je komt in een zeer dynamische werkomgeving terecht, ontmoet voortdurend nieuwe en enthousiaste mensen en bent steeds met andere dingen bezig. Je hebt dus heel wat afwisseling en werkt constant in een positieve sfeer. Maak dankzij deze opleiding van je hobby je beroep en je zal je geen moment meer vervelen!

Praktijkgerichte opleiding

Tijdens deze boeiende thuiscursus leer je hoe je verschillende types events kan organiseren. Je ontdekt hoe je opdrachten uit verschillende sectoren kan binnenhalen en hoe je duidelijk en overzichtelijk budgetplan opstelt. Zo zorg jij voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding en bied je jouw cliënten een evenement op maat en volledig naar hun smaak!

Deze opleiding is samengesteld in samenwerking met een aantal eventmanagers en bundelt alle nodige vaardigheden, technieken en theoretische kennis die je nodig hebt om van elke evenement een succes te maken. Je studeert de cursus op eigen tempo in en er staat bovendien steeds een persoonlijke docent voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding event manager. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus event manager is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken, het gebruik van de digitale leeromgeving en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus event manager door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sofie H. (Gent)
Ik hielp vroeger geregeld mee op festivals en vond het boeiend te zien hoe ze achter de schermen werden georganiseerd. Dankzij deze cursus werk ik nu zelf in deze sector!
Bart D.H. (Mortsel)
Samen met mijn vriendin verzorg ik regelmatig de catering op feestjes van vrienden en familie. Het lijkt me wel wat om hier een zelfstandig bijberoep van te maken. Met deze cursus heb ik alleszins al een grote stap in die richting gezet.
Maarten D. (Boom)
Na zes maanden legde ik met succes het examen event manager af. De cursus event manager was duidelijk geschreven en bevat heel wat informatie die ik elders niet heb gevonden. Het examen was zeker te doen als je goed bent voorbereid. Alvast nog veel succes met jullie opleidingen!
Tom D.P. (Lint)
De groepslessen event management waren echt heel leerrijk en plezant. Iedereen was gemotiveerd en dat kwam de sfeer in de groep ten goede. Door het uitwisselen van ervaringen en tips heb ik veel van de andere cursisten kunnen leren.

Lees ook onze horeca en kleinhandelblog

Receptionist

Loop stage in hotel Eden

Het Eden Hotel heeft een zeer interessante stage in de aanbieding! Het Eden Hotel Antwerpen biedt een volledige front office …

Healthy Meal

Vacature Dieetkok

Voor de uitbreiding van hun zaak is Traiteur Fonteyne is op zoek naar iemand met een passie voor gezonde voeding, …

Cupcake2

Maak je eigen cupcakes met docent Jeroen

Ben jij op zoek naar instant happiness? Trek dan je ovenwanten aan en haal je bakgerief maar boven om cupcakes …

Page 1 of 512345»


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!