Cursus Omgaan met ADHD

Praktische info
  • Lesgeld: 199
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: TADHD mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus omgaan met ADHD

Heb je nog vragen?

Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding omgaan met ADHD CVA thuisstudie

Erkend diploma omgaan met ADHD

Ken je zelf in je directe omgeving iemand met ADHD of werk je samen met personen met ADHD? Ben je begeleider, ouder of sta je in het onderwijs? Dan ben je wellicht al in aanraking gekomen met de term ADHD en met iemand met aandachts- en concentratieproblemen. Hoewel ADHD een bekend begrip is voor velen, weten de meeste mensen vaak toch niet juist hoe ze om moeten gaan met personen met ADHD. Deze cursus wil jou daarom hierin wegwijs maken.

Naast een duidelijke en uitgebreide uitleg over deze stoornis, krijg je in de loop van de cursus talrijke technieken mee die je stap voor stap en gericht doen inzien op welke manier ADHD een invloed heeft op de persoon in kwestie en hoe jij daar een rol in kunt spelen. Zo ben je niet langer onwetend en onbeholpen in je omgang, maar heb je een uitstekende houvast voor specifieke en efficiënte communicatie.

Wil je graag beter leren omgaan met personen met ADHD? Schrijf je dan in voor deze erkende opleiding. Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer en hoe lang je studeert. Zo kan je de opleiding omgaan met ADHD volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Begeleiding van je persoonlijke docent

Tijdens je studie word je begeleid door je persoonlijke docent. Deze docent is een doorwinterde vakspecialist en kan bouwen op jarenlange ervaring als zelfstandige. Hij of zij is dus dé geknipte persoon om je belangrijke tips en tricks uit de praktijk aan te leren. Heb je vragen of wil je graag feedback op een opdracht uit de cursus? Dan kan je deze naar je docent doorsturen via het online studentenplatform. Binnen de 48 uur bezorgt hij of zij je dan een antwoord. Op die manier weet je zeker dat je studietraject vlot zal verlopen.

Start op elk moment van het jaar

De docent van deze gloednieuwe opleiding legt momenteel de laatste hand aan de cursus. Je kan je dus meteen inschrijven! Van zodra het lesmateriaal volledig klaar is, wordt het studiepakket binnen de vijf werkdagen naar je verstuurd en kan je onmiddellijk beginnen met studeren. Je hebt vijf jaar de tijd om examen af te leggen in Antwerpen, Breda, Brussel Gent of Hasselt. Bovendien kan dit op bijna elke werkdag van het jaar; zodat je examen aflegt wanneer jíj er klaar voor bent. Erg flexibel dus!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus omgaan met ADHD is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of je studieduur verlengen.

Dit krijg je thuisgestuurd:

Via de post krijg je het lessenpakket op het door jou aangegeven adres toegestuurd. Je krijgt een cursusbundel met alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het examen. Je vindt er bovendien enkele voorbeeldexamens die je een goed beeld geven van hoe het examen er uit ziet. Deze oefeningenbundel neem je samen met je persoonlijke docent door. Hij zal je begeleiden via het online studentenplatform als je dat wenst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!