Cursus Copywriter

Praktische info
  • Lesgeld: € 249.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding CVA thuisstudie

thuisopleiding CVA thuisstudie

ERKEND DIPLOMA COPYWRITER

Als copywriter schrijf je boeiende en overtuigende teksten voor zowel traditionele als nieuwe media. Dankzij deze opleiding laat je jouw creativiteit dan ook de vrije loop en gebruik je jouw schrijftalent om de juiste boodschap tot bij het juiste doelpubliek te brengen.

In de eerste plaats maak je kennis met de verschillende types media. Zo pas je jouw schrijfstijl aan voor een website, mailing, folder of brochure. Daarbij leer je ook wanneer je welk medium het beste kan gebruiken en hoe je jouw doelpubliek het beste kan bereiken.

Verder maak je tijdens deze opleiding ook kennis met verschillende technieken om je te verdiepen in de eigenheid van je klant, zijn product of dienst, en de boodschap die hij wil brengen. Je leeft je op die manier volledig in in je opdracht en zorgt voor een commercieel overtuigend resultaat!

Tal van toekomstmogelijkheden

Als copywriter kan je een heleboel richtingen uit met je professionele carrière. In alle sectoren zijn er talloze bedrijven en ondernemingen die zich graag willen laten opmerken. Deze bedrijven hebben dan ook nood aan iemand die voor hen wervende teksten kan krijgen en hen op een aantrekkelijke manier op de kaart kan zetten.

Daarnaast kan je ook aan de slag bij een uitgeverij, krant of reclamebureau. Niets staat jouw succesvolle carrière nog in de weg! Bovendien kan je ook als freelancer aan de slag of start je gewoon als zelfstandige in hoofd- of bijberoep.

PRAKTIJKGERICHTE OPLEIDING

Copywriting leer je tot slot niet enkel ván papier, maar ook óp papier. Je krijgt het vak onder de knie door het te doen. Tijdens deze praktijkgerichte cursus ga je dan ook zelf concepten ontwikkelen en diverse teksten schrijven. Je krijgt verschillende schrijfopdrachten en kan rekenen op de opbouwende feedback van jouw docent!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding copywriter. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus copywriter is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Je legt dus examen af wanneer jij dat wil en kan er bovendien voor kiezen om de begeleiding van je docent te verlengen. Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Zo schrijf je je in:

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze inkijklocaties. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marion Z. (Mechelen)
De docent geeft echt goede raad en tips. De reacties kwamen altijd mooi binnen de vooraf afgesproken tijd. Het is fijn om zo te kunnen leren.
Suzanne V.N. (Genk)
Het opstellen van duidelijke teksten voor bijvoorbeeld websites is heel belangrijk voor bedrijven. Als zelfstandige probeer ik zoveel mogelijk zelf te doen. Door deze opleiding te volgen, kan ik nog betere en gerichtere teksten schrijven.
Martijn H. (Aalst)
De oefeningen die je maakt worden altijd door de docent nagekeken. De feedback die je dan krijgt is echt heel nuttig om constant je niveau van schrijven te verbeteren.
Liesbeth D.H. (Antwerpen)
Sinds kort ben ik verantwoordelijk voor het personeelsblad in onze firma. Al snel had ik door dat een cursus copywriting nuttig zou zijn. Het is immers een kunst om correct en boeiend te schrijven.

Lees ook onze marketing en economieblog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates: Je uitdaging Uiteraard sta je in voor het verkopen van …

Horsie

Stageplaats voor studenten Dierenzorg

HorsEnergy werkt rond de humane gezondheid met inzet van paarden. De paarden worden op een natuurlijke manier ingezet voor de …

Page 1 of 1012345»...Last »

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!