Opleiding BSO Kantoor/Kantooradministratie
Praktische info
  • Lesgeld: € 1490.00 EUR
  • In schijven betaalbaar!
  • Direct leverbaar
  • Voor iedereen
  • Duur: 9-12 mnd
  • Erkend diploma!

Schrijf je in

cursusaanbod cva thuisstudie afstandsonderwijs


shutterstock_343461143

shutterstock_350065928

BEHAAL JE ERKENDE DIPLOMA BSO KANTOOR/ KANTOORADMINISTRATIE!

Wil je graag snel jouw erkende diploma secundair onderwijs behalen, zonder daarvoor terug naar school te moeten gaan? Heb je je diploma middelbaar onderwijs nodig om verder te gaan studeren aan een universiteit of hogeschool of voor promotie in je huidige job? Dan is de opleiding BSO Kantoor/Kantooradministratie van het CVA jou op het lijf geschreven. Je behaalt immers een erkend en veelgevraagd diploma dat enorm waardevol is op de arbeidsmarkt.

Het cursusmateriaal werd speciaal ontwikkeld aan de hand van de officiële leerplannen van de overheid, zodat je een maximale kans op slagen hebt. Dankzij onze unieke en internationaal bewezen studiemethode studeer je de vakken thuis op jouw eigen tempo en krijg je begeleiding van professionele vakdocenten via mail. Erg flexibel dus en uitstekend combineerbaar met je andere activiteiten!

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT

Deze erkende opleiding brengt je alle vaardigheden bij die je van pas komen in een kantooromgeving. Ook leer je vlot te communiceren in het verschillende talen. Zo handel jij op een professionele manier binnenkomende telefoontjes, mails en ook klachten af. Omdat een grondige kennis van de computer in de moderne bedrijfswereld onmisbaar is, verwerf je ook alle pc-vaardigheden.

FLEXIBEL EXAMENS AFLEGGEN

Deze opleiding bestaat uit een vakkenpakket van 9 cursussen (zie ‘Cursusinhoud’) dat je volgt om je diploma secundair onderwijs te behalen. De examens leg je dan ook rechtstreeks af bij de Examencommissie Onderwijs (vroegere “Middenjury”) in Brussel. Deze examens kan je zoveel afleggen als je zelf wilt en worden op enkele vaste tijdstippen per jaar georganiseerd, zodat je regelmatig kan deelnemen.

Deze thuisopleiding bereidt je perfect voor op de examens in Brussel. Het cursusmateriaal is immers volledig afgestemd op de officiële leerplannen! Bovendien kan je bij ons op school (Antwerpen, Gent of Hasselt) van elk vak gratis proefexamens komen afleggen, zodat je slaagkansen bij de Examencommissie optimaal zijn.

KOM HIERONDER ALLES TE WETEN OVER ONZE STUDIEMETHODE!
Cursusinhoud
Flexibel studeren
Hoe werkt een thuisstudie?
INSCHRIJVEN

De kostprijs van deze erkende opleiding bedraagt slechts € 1490.00 . Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docenten gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis proefexamens af te leggen op één van onze examenlocaties!

Je kan je het makkelijkste inschrijven voor deze opleiding door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen of door langs te komen op één van onze inkijklocaties. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt je studiepakket onmiddellijk naar je verzonden via de post.

JE KAN IN SCHIJVEN BETALEN

Bovendien is het perfect mogelijk om deze opleiding in maandelijkse schijven (€490 + 4 x €250) te betalen! Draagt deze optie jouw voorkeur weg? Contacteer dan onze opleidingsconsulenten, zodat zij voor jou de nodige administratie in orde kunnen brengen.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen waar je graag een antwoord op zou krijgen? Contacteer dan zeker onze professionele opleidingsconsulenten. Zij helpen jou graag verder en geven je met veel plezier studieadvies, zodat je kiest voor de opleiding die het beste bij jou past.

Je kan ook steeds langskomen op één van onze inkijklocatiesvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien kan je ter plaatse meteen alle cursussen inkijken, zodat je je op voorhand al een duidelijk beeld kan vormen van de opleiding.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Paulien T. (Leuven)

Ik heb door omstandigheden mijn middelbaar diploma nooit gehaald, maar ik had graag mijn studies toch afgemaakt. Terug naar school leek me echt niets, vandaar de thuisstudie. Ik heb iets nuttigs bijgeleerd en oefen nu een job uit die me meer ligt.

Sandrine P. (Lommel)

Ik heb vorig jaar een c-attest gekregen. In plaats van te blijven zitten, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om mijn studies toch af te maken via de examencommissie. Dat is me dan ook gelukt en zelfs een half jaar vroeger dan gepland!

Geert V. (Boechout)

Stuk voor stuk degelijke cursussen! Het is veel, maar ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik kan nu echt iets gaan doen met mijn diploma.

Bjorn C. (Boom)

Ik heb dit liever stap voor stap gedaan dan allemaal tegelijk op school. Je moet wel wat zelfdiscipline hebben om echt te studeren, maar het is superinteressant en het is nuttig.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!