Cursus Basis Management

Praktische info
  • Lesgeld: € 279.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

managementopleiding

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

management-cursussen

Leer succesvol managen

Een team managen is een boeiende en uitdagende opdracht. Je werkt samen met collega’s, delegeert taken en denkt op lange termijn. Daarnaast volg je ook de dagelijkse gang van zaken op en stuur je jouw mensen non-stop bij. Als je deze cursus onder de knie hebt, zorg jij dan ook voor een optimaal rendement en stuur je jouw team naar topprestaties!

Wie brandt van ambitie en wil doorgroeien als leidinggevende is bij deze opleiding op de juiste plaats. Ook zelfstandigen krijgen in deze opleiding de nodig basis om hun leader skills verder te ontwikkelen. Wil jij graag een team professioneel managen? Ambieer je een carrière in een leidinggevende functie? Wil je leren hoe je je werknemers motiveert en coacht? Dan is deze thuisstudie Basis Management zeker iets voor jou!

Als manager vervul je een spilfunctie in ieder bedrijf. Je bent namelijk de onmisbare schakel tussen het topmanagement en de werkvloer. Als manager neem je dus een erg belangrijke en dankbare taak op je schouders. Deze praktijkgerichte opleiding brengt je alle vaardigheden en attitudes bij die je nodig hebt om jouw team perfect te managen.

Praktijkgerichte opleiding

Tijdens deze cursus leer je in de eerste plaats de verschillende communicatietechnieken. Zo ga je op een heldere en duidelijke manier je ambities en doelen bepalen en overbrengen. Vervolgens ontdek je hoe je jouw personeel op een gerichte manier kan motiveren en coachen. Enkel op die manier stuw jij jouw team naar uitstekende resultaten!

Tot slot kom je ook alles te weten over hoe je als manager efficiënt met jouw tijd omgaat en prioriteiten stelt. Zo heb je aan het einde van deze thuiscursus een brede kennis van bedrijfsorganisatie, personeelsbeleid en communicatiemanagement! Bovendien vind je doorheen de cursus tal van direct toepasbare praktijkvoorbeelden die de leerstof duidelijk illustreren. Op die manier word je in een mum van tijd helemaal klaargestoomd voor diverse leidinggevende functies.

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding basis management. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus basis management is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docent gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Je legt dus examen af wanneer jij dat wil en kan er bovendien voor kiezen om de begeleiding van je docent te verlengen. Een volledig stappenplan van onze studiemethode vind je op deze pagina.

Zo schrijf je je in:

Schrijf je in voor deze cursus door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen en vervolgens de betaling uit te voeren. Je kan je ook persoonlijk komen inschrijven op één van onze inkijklocaties. Wanneer wij je betaling verwerkt hebben, wordt je studiepakket snel naar je verzonden via de post. Wij houden je via sms en mail op de hoogte van de verzending van je pakket.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround Businessmanagement?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Martijn H. (Essen)
Voor mij is het grootste voordeel dat je op eigen tempo kan studeren. Ik heb een drukke agenda en dan is aangenaam om zelf te bepalen wanneer je een cursus vastneemt. Door het systeem van thuisstudie kon ik mijn studietijd zelf inplannen.
Ronny. B (Kuurne)
Aanvankelijk had ik geen werknemers. Samen met mijn bedrijf is ook mijn personeelsbestand gegroeid. Een goede kennis van management is dan wel aangewezen. Via de thuisstudie kan de twee gemakkelijk combineren.
Jelle V.T. (Stekene)
Het delegeren van taken is een kunst. Het is belangrijk omdat je zo tijd vrij maakt voor projecten op langere termijn. In deze cursus leggen we uit hoe je daarmee kan omgaan.
Liliane V.A. (Ieper)
Ruim een jaar ben ik voorzitter van een plaatselijke vereniging. Alles draait goed maar ik merk dat ik mijn management skills nog kan bijschaven. De theorie uit de cursus kan ik nu al toepassen in de praktijk.

Lees ook onze marketing en economieblog

Shutterstock 141988651

Vacature – Opleidingsadviseur (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van Centrum voor Afstandsonderwijs, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) …

4

Kledingmerk Esprit zoekt vlotte stagiair(e)s

Voor diverse stores is Esprit op zoek naar stagiaires/sales associates: Je uitdaging Uiteraard sta je in voor het verkopen van …

Horsie

Stageplaats voor studenten Dierenzorg

HorsEnergy werkt rond de humane gezondheid met inzet van paarden. De paarden worden op een natuurlijke manier ingezet voor de …

Page 1 of 1012345»...Last »


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!