Opleiding Allround Boekhouden

Praktische info
  • Lesgeld: € 990.00
  • In schijven betaalbaar!
  • Direct leverbaar
  • Voor iedereen
  • Studieduur: 9-15 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus Allround Boekhouden

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding Allround Boekhouden CVA thuisstudie

Erkend diploma Allround Boekhouden

Wil jij graag beschikken over een erkend diploma Boekhouden en op die manier hoger opklimmen of je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Dan is de opleiding Allround Boekhouden vast iets voor jou. Dit pakket staat uit vijf modules, die je stapsgewijs wegwijs maken in de wereld van accountancy en fiscaliteit.

Tijdens de module Basis Boekhouden start je met een stevige basis, die je tijdens de tweede module, Boekhouden voor Gevorderden verder zal uitdiepen. In de derde module Balansanalysega je meer geavanceerd te werk, en ben je in staat om met verschillende rekeningenstelsels aan de slag te gaan. Ook leiden we je op ter voorbereiding van de administratieve taken die een boekhoudkundig medewerker moet uitvoeren. Tot slot kom je ook alles te weten over het Financieel Management. Kortom: je wordt opgeleid voor een (nieuwe) carrière als boekhoudkundig medewerker in eender welke sector.

Praktijkgerichte opleiding

Vanaf de eerste module maak je kennis met de praktische kant van Boekhouding. Je gaat aan de slag met diverse rekeningenstelsels, en gaat als een volleerde ratio-analist financiële analyses maken op basis van verschillende soorten balansen. Daarnaast verdiep je je in de technische aspecten van een vereenvoudigde boekhouding en een dubbele boekhouding. Deze opleiding is zo samengesteld dat de praktijk simultaan gekoppeld wordt aan de theorie. Zo krijg je een beter inzicht in de basisprincipes van een boekhoudkundige functie.

Word een echte vakspecialist

Tijdens je opleiding kan je rekenen op een intensieve begeleiding van verschillende vakprofessionals die jou introduceren in het beroep van boekhoudkundig medewerker. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat de aandachtspunten zijn binnen de functie en welke boekhoudkundige principes je zeker onder de knie moet krijgen om je job optimaal te kunnen uitvoeren.

KOM HIERONDER ALLES TE WETEN OVER ONZE STUDIEMETHODE!
Cursusinhoud
Flexibel studeren
Hoe werkt een thuisstudie?
Examen afleggen

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Voor elk apart onderdeel van deze Allround-opleiding is een examen voorzien. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is, in theorie én in de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor een (deel)examen krijg je een attest via de post thuis gestuurd. Ben je geslaagd voor álle onderdelen? Dan krijg je jouw diploma Allround Boekhouden.

INSCHRIJVEN

Inbegrepen in het cursusgeld is al het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van je docenten gedurende één jaar, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examens af te leggen op één van onze examenlocaties!

Je kan je het makkelijkste inschrijven voor deze opleiding door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen of door langs te komen op één van onze inkijklocaties. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt je studiepakket onmiddellijk naar je verzonden via de post.

Het is bovendien mogelijk om deze opleiding in maandelijkse schijven te betalen (3 x €330). Kies je voor deze optie? Contacteer dan onze opleidingsconsulenten, zodat zij voor jou de nodige administratie in orde kunnen brengen.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen waar je graag een antwoord op zou krijgen? Contacteer dan zeker onze professionele opleidingsconsulenten. Zij helpen jou graag verder en geven je met veel plezier studieadvies, zodat je kiest voor de opleiding die het beste bij jou past.

Je kan ook steeds langskomen op één van onze inkijklocatiesvoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien kan je ter plaatse meteen alle cursussen inkijken, zodat je je op voorhand al een duidelijk beeld kan vormen van de opleiding.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Patrick J. (Vosselaar)

Ik heb economie gedaan op het middelbaar, maar ik zag mezelf geen 3 jaar bedrijfsmanagement doen op een universiteit of hogeschool. Ik wou snel aan de slag met praktische kennis die ik echt zou nodig hebben in plaats van de theorie die ze in aula's geven. Daar ben je uiteindelijk niets mee; je moet je praktische kennis dan in het bedrijf zelf nog gaan opdoen. Deze cursus heb ik in 9 maanden kunnen studeren, heb mijn examen afgelegd en ik werk nu sinds een half jaar bij een boekhoudkantoor als medewerker met collega's die er 3 jaar hebben over gedaan.

Christophe L.

Sinds twee jaar ben ik zelfstandige. De zaken gaan goed, maar de boekhouding kan beter. Ik heb gekozen voor deze cursus om een beter zicht te krijgen op mijn papierwerk en uit te kunnen aan de termen. Het heeft me al enorm geholpen!

Karel G. (Lint)

Heel goede cursus. Duidelijk uitgelegd, veel oefeningen en nuttige informatie. Ik raad het aan!

Sandra V.D.S (Kapellen)

Van opleiding ben ik administratief bediende, maar cijfers en rekenen zijn altijd mijn sterkste troef geweest. In mijn huidige job heb ik daar niet echt gebruik van kunnen maken en dat vond ik jammer. Ik leer deze cursus naast mijn werk en dat lukt prima. 'S avonds en in het weekend studeer ik en in de week ga ik werken. Ik hoop om binnen het bedrijf te blijven en op te klimmen, maar als dat niet gaat, is er sowieso genoeg vraag naar medewerkers in het boekhouden.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!