Opleiding Administratief Vastgoedbediende

Praktische info
  • Lesgeld: € 229.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding vastgoedmakelaar

opleiding vastgoedmakelaar vastgoedbediende cursus

CURSUS VASTGOEDBEDIENDE

Als administratief vastgoedbediende ben je de spil in een makelaarskantoor. Zo assisteer je bij de aan- en verkoop, en de huur en verhuur van woningen en appartementen binnen de particuliere woningenmarkt. Daarnaast beheer je het relatie- en klantenbestand en zorg je dat alle communicatie vlot verloopt. Er staat je ongetwijfeld een gevarieerde loopbaan te wachten!

Wie houdt van een uitdaging en een carrière wil uitbouwen binnen de vastgoedsector, is bij deze praktijkgerichte opleiding administratief vastgoedbediende aan het juiste adres. Je leert onder andere klanten ontvangen, dossiers voorbereiden en huur- en verkoopcontracten opstellen. Verder kom je ook te weten hoe je advertenties en presentatiebrochures moet opstellen.

praktijkgerichte opleiding

In de vastgoedsector help je dromen realiseren. Iedereen wil zich immers thuis voelen in zijn eigen huis, of het nu als eigenaar of huurder is. Als vastgoedbediende kom je in een hoop verschillende situaties terecht. In deze cursus verken je dan ook stap voor stap de wereld van de onroerende goederen en maak je met de verschillende spelers binnen het vastgoed als de notaris, de dienst ruimtelijke ordening en stedenbouw, de schatter en de architect.

Bovendien krijg je nog een heleboel tips & tricks mee en wordt ook het commerciële aspect uitvoerig behandeld. Je leert onder andere hoe je panden moet klaarmaken voor commercialisering, affiches en advertenties maken en reclame maken via het internet.
Jij bent één van de belangrijkste troeven van het makelaarskantoor! Tot slot word je ook ingewijd in de juridische, economische en bouwspecifieke termen die je nodig hebt om als administratief vastgoedbediende aan de slag te gaan. Naakte eigendommen of vruchtgebruik? De makelaarswereld heeft geen geheimen meer voor jou!

Word een echte vakspecialist

Aan het einde van deze cursus Administratief Vastgoedbediende kan je aan de slag als erkend Administratief Vastgoedbediende. Bovendien is deze cursus ook een onderdeel van de Allroundopleiding Immocoach. Deze thuisstudie is ideaal als je je jobkansen wilt verhogen en een echte vakspecialist wilt worden in jouw sector. Je komt alles over onze Allroundopleidingen te weten op deze pagina!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding administratief vastgoedbediende. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus administratief vastgoedbediende is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus administratief vastgoedbediende door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround Immocoach

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Steven M. (Zellik)
De cursus is zo helder opgesteld zodat ik alles zelf kon doen. Maar het geeft wel een goed gevoel dat je weet dat iemand je zal helpen bij vragen.
Rik B. (Haacht)
Met het diploma Administratief bediende op zak kon ik direct beginnen werken in een makelaarskantoor. Een heel gevarieerde job met vele uitdagingen.
Bart M. (Olen)
Mijn droom was om mensen te helpen zoeken naar hun droomhuis. Hiervoor diende ik wel het juiste diploma te hebben. Via de thuiscursus administratief vastgoedbediende kan ik die mensen nu toch helpen. Een prachtige job, dankzij een prachtig thuisstudie systeem.
Gert K. (Ingelmunster)
Het volgen van een thuisstudie was een heel bewuste keuze. De cursus is zo praktijkgericht geschreven dat het heel vlot studeert. De tips die in de cursus staan gebruik in nu nog steeds.

Lees ook onze interieur, decoratie en kunstblog

Interieurdesign

Zet woningen in het beste licht met de opleiding Vastgoedstyling

Een huis verkopen is geen gemakkelijke zaak. Er is dan ook een groot verschil tussen het omtoveren van een huis …

Shutterstock 146048618

Commerciële Interieurdesigners gezocht

Limning Benett bvba is een jonge uitgeverij met twee vakbladen en één woonmagazine in portefeuille. De vakbladen zijn TRANSPORAMA en …

Homestage

Gezocht: Homestager/Interieurstylist

Als uitbater van woonzorgcentra en assistentiewoningen in heel België is Senior Living Group (SLG) op zoek naar dynamische interieurstylisten en …

Page 1 of 3123»


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!