Opleiding Administratief Bediende

Praktische info
  • Lesgeld: € 299.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

cursus administratief bediende

thuisopleiding administratief medewerker thuisstudie

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

CURSUS ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Elk succesvol bedrijf steunt in belangrijke mate op zijn administratieve medewerkers. Als administratief assistent of administratief medewerker ben je dan ook een van de steunpilaren van de organisatie en kan je rekenen op een gevarieerd takenpakket met een heleboel doorgroeimogelijkheden.

Dankzij deze thuiscursus groei je uit tot een onmisbare schakel binnen elk bedrijf. Zo organiseer je onder andere vergaderingen, voer je administratief werk uit, beantwoord je telefoons en zorg je voor een duidelijke communicatie met klanten en collega’s. Daarnaast voer je ook andere eenvoudige boekhoudkundige werkzaamheden uit. Je moet dus van alle markten thuis zijn en deze praktijkgerichte opleiding administratief bediende maakt je hierbij wegwijs.

Praktijkgerichte cursus

In deze uitgebreide thuisstudie worden alle aspecten van het beroep administratief bediende helder uiteengezet. Bovendien is deze opleiding zeer praktijkgericht zodat je na het behalen van je erkend diploma meteen aan de slag kan! De cursus stoomt je klaar om administratieve, communicatieve en organisatorische vaardigheden te verwerven en ze verder te ontplooien.

Je maakt bovendien ook kennis met het ondernemingswezen en leert hoe je professioneel aan de telefoon of in briefvorm communiceert. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je werk op een efficiënte manier organiseert. Tot slot verwerf je nog een uitgebreide basiskennis van Microsoft Word en Excel. Vaardigheden die onmisbaar zijn in het huidige bedrijfsleven.

tal van carrièremogelijkheden!

Elk bedrijf heeft nood aan administratieve krachten. Verder kan je echter ook aan de slag als administratief freelancer. Als administratief bediende zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Bovendien is deze cursus ook geschikt voor mensen die er op persoonlijk vlak mee aan de slag willen.

Misschien wil je wel gewoon orde scheppen in je papierwerk? Of heb jij of je partner een eigen bedrijf waar je de administratie van zou willen doen? Ook in al deze gevallen is deze cursus jou op het lijf geschreven! Bovendien is een diploma administratief bediende een prima opstap om in een secretariële als administratieve functie verder te gaan!

Word een echte vakspecialist

Aan het einde van deze cursus Administratief Bediende kan je aan de slag als erkend Administratief Bediende. Bovendien is deze cursus ook een onderdeel van de Allroundopleiding Office Management. Deze thuisstudie is ideaal als je je jobkansen wilt verhogen en een echte vakspecialist wilt worden in jouw sector. Je komt alles over onze Allroundopleidingen te weten op deze pagina!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding administratief bediende. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus administratief bediende is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Laagste lesgeld

Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan als je dat wil uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus administratief bediende door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Wist je dat deze module deel uitmaakt van het leertraject Allround Officemanagement

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Bieke L. (Zottegem)

Ik was nooit echt een krak op school, maar ik wou wel een beroep met toekomst. Organisatorisch ben ik heel goed, maar ik miste voldoende kennis van computerprogramma's en de zakelijke communicatie in een bedrijf. Die heb ik gelukkig dankzij deze cursus opgedaan en ik werk nu als administratief bediende bij een heel tof bedrijf.

Dieter M. (Borsbeek)

Ik run mijn klein bedrijfje vanuit mijn eigen huis en probeer zoveel mogelijk zelf te doen. Ik haal er voldoening uit dat ik kan zeggen dat ik mijn product maak en zelf verkoop. Met de administratie had ik echter nog moeite omdat computers niet echt een sterk punt zijn. Dat is nu gelukkig verleden tijd en ik ben blij om te zeggen dat ik het Excel programma ontdekt hebt voor mijn boekhouding.

Tine J. (Aalst)

Een week geleden ben ik begonnen met de cursus Administratief bediende omwille van jobzekerheid. Ik ben versteld van hoe snel het leren gaat en hoeveel ik al kan op zo'n korte tijd! Op de site staat dat je er gemiddeld 6 tot 9 maanden over doet, maar ik ga mijn examen veel sneller kunnen afleggen. Ben zeer tevreden.

Justine C. (Ninove)

5 jaar geleden ben ik verhuisd van Wallonië naar Ninove. Ik zocht werk als receptioniste omdat ik tweetalig ben, maar ik ging al snel op zoek naar meer uitdaging. Ik ben dan deze cursus beginnen studeren en met mijn diploma heb ik onmiddelijk werk gevonden in Brussel.


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!