Opleiding Accountmanagement

Praktische info
  • Lesgeld: € 249.00
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6-9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

thuisopleiding CVA thuisstudie

Erkend diploma accountmanager

Een accountmanager is de schakel tussen het bedrijf en haar klanten. Je beschikt over een commerciële ingesteldheid, werkt graag zelfstandig en kan goed overweg met verschillende mensen. Als vertegenwoordiger verleen je de ideale service aan klanten en bedrijven.

Ben je een verkooptalent met overtuigingskracht of wil je dit talent verwerven en een commerciële carrière uitbouwen? Dan helpt deze cursus je op weg om van je carrière een echt succes te maken. Zo kom je alles te weten over acquisitie, logistiek en marketing. Daarnaast krijg je ook verschillende verkooptechnieken onder de knie zodat je in geen tijd uitgroeit tot het uithangbord van jouw bedrijf

Beroep met toekomst!

Als accountmanager heb je heel wat toekomstmogelijkheden. Na deze opleiding heb je alle kennis op zak om in een commerciële omgeving aan de slag te gaan. Zo ga je aan het werk op een commerciële buitendienst of je kan een eigen klantenportefeuille beheren. Ook voor wie graag op zelfstandige basis start, is deze opleiding een aanrader.

Professionele opleiding

Deze cursus is gebaseerd op de ervaringen van accountmanagers die hun sporen in het bedrijfsleven verdiend hebben. Je leert diverse commerciële vaardigheden zoals offertes opstellen, klanten werven en opdrachten binnenhalen. Stap voor stap leer je in je eigen tempo hoe je klantenrelaties moet opbouwen en onderhouden. Daarnaast maak je ook kennis met de belangrijkste verkooptechnieken. Kortom, je verwerft alle kennis om het te schoppen tot een succesvolle accountmanager!

Extra informatie
Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd
Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding accountmanager. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het contactformulier of via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus accountmanager is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

JE EINDDOEL IS EEN ERKEND DIPLOMA

Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel of Breda. Je krijgt hierbij een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is en hoe goed je verbanden kan leggen tussen de verschillende hoofdstukken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je het erkende diploma via de post thuis gestuurd.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus accountmanager door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Ingrid G. (Westmalle, België)

Ik ben met het diploma van accountmanager direct aan de slag kunnen gaan. Er waren al een paar zaken die ik wist door mijn ervaring als administratief bediende, maar ik heb zo veel meer geleerd! Ik raad deze cursus echt aan iedereen aan die een stapje hoger wil opklimmen in de bedrijfswereld.

Geert-Jan V.d.V.(Zoersel)

Onlangs ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Er zijn zaken die ik goed kan, er zijn zaken waarin ik mezelf kan verbeteren. Netwerken en verkopen is iets waar ik graag wat beter in had geworden. Daarom heb ik besloten deze cursus aan te kopen. Ik heb nu al veel dingen anders aangepakt omdat ik nu weet hoe het moet. Ik ben blij met mijn keuze.

Birgit S. (Tessenderlo)

Mijn passie is kleding en mode. Ik ben al kleermaakster van opleiding, maar wou graag ook mijn gemaakte kledij zelf verkopen. Deze cursus leek mij ideaal om mijn klanten de voordelen van mijn gepersonaliseerde mode creaties te benadrukken tegenover de confectiekleding van grote winkelketens. Dat is me dan ook gelukt! Ik heb een bloeiende zaak en maak de kleding niet alleen zelf, ik verkoop ze ook zelf!

Sander M. (Geel)

Voordien had ik een job als boekhouder. Ik ben echter van nature heel sociaal en werd na een tijdje de sleur op het werk beu. Toen ze in het bedrijf zochten naar een Accountmanager, heb ik voorgesteld om middels het volgen van een opleiding deze vacature in te nemen. Omdat ik het bedrijf al ken, was dit een enorm voordeel en zo heb ik de omschakeling kunnen maken naar een socialere job die mij beter past.

Schrijf je nu in Gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!