Short overview
Professional training
Centrum voor Avondonderwijs
On-site
10 classes Of 3 h/class
Diploma

€549€329.40

Subscribe Brochure Chapter
Program Kok - Restauranthouder
Volwassenenonderwijs Kok - Restauranthouder
Course content
  • Hoe start ik als kok-restauranthouder?
  • Keukenuitrusting en apparatuur
  • Basissausen, soepen en bereidingswijzen
  • Vlees, vis en versnijdingen
  • Groenten en fruit
  • Kruiden en specerijen
  • Gerechten en recepten
  • Serveerkunde en drankenkennis
  • Starten met je eigen restaurant
Kok - Restauranthouder volwassenenonderwijs
Competences and skills
  • Alle voedingskennis bezitten en kunnen toepassen
  • De keuken, recepten en apparatuur kunnen gebruiken
  • Voldoen aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften
Niveau diploma Kok - Restauranthouder
Opportunities for the future
  • Zelfstandig Restaurantuitbater
  • Uitbater horecazaak
  • Eigen traiteurzaak opstarten
  • Een bestaande zaak overnemen

Starting dates group course Kok - Restauranthouder

Study method:

At home

Location:

Wherever you want

First lesson:

Whenever you want

Last lesson:

Your own choice

Hours:

Your own schedule

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

First lesson:

08/09/2025

Last lesson:

17/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

09/09/2025

Last lesson:

18/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

09/09/2025

Last lesson:

25/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

09/09/2025

Last lesson:

25/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card
-30 %

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

09/09/2025

Last lesson:

25/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card
-30 %

Study method:

Group lesson

Location:

First lesson:

10/09/2025

Last lesson:

19/11/2025

Hours:

18:30 - 21:30

subscribe-card
1 - 10 of 16

Practical info

Lesson days

De opleiding Kok - Restauranthouder bestaat uit 10 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Stap voor stap leer je alles over voedingsstoffen en hun effecten op het lichaam. Ten slotte krijg je ook allerlei lekkere recepten onder de knie. In het overzicht met de startdata van de opleiding Kok - Restauranthouder vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Click here for the starting dates.

Financial info

Nice to know about your education Kok - Restauranthouder

That's why you choose Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Download the eCampus App
Learn from successful leaders.
Unlimited exam attempts.
Always training centers nearby.

Reviews

MARNIX
MARNIX

Ik kom nooit aan koken toe (weinig tijd is de reden), dus voor mij begint nagenoeg alles vanaf "0" (ik denk de enige in de les). Maar daar kwam gisteren verandering in, opgestaan om 04:50 en dan nog die cursus, maar mij geen seconde verveelt. Samen met mijn zoon, die toch een beetje kookervaring heeft, waren we danig onder de indruk van de eerste les. De mama kreeg s' avonds de volle, weliswaar positieve, laag van tekst en uitleg. Chapeau.

Bruce B.
Bruce B.

Was always welcomed in a very friendly manner. Always received a clear explanation when I needed more info.

Peter P.
Peter P.

Already proved to be very useful to grow professionally.

You may also be interested in