course-data

OPLEIDING

Kok - Restauranthouder

Wil jij...

  1. zelf een restaurant, foodbar of taverne openen
  2. weten wat er allemaal komt kijken bij het openen van je eigen horecazaak
  3. alles leren over het reilen en zeilen in de keuken
  4. gasten laten smullen van jouw heerlijke gerechtjes

Kok - Restauranthouder, een beroep met toekomst!

Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? De opleiding Kok-Restauranthouder is perfect voor iedereen die droomt van een eigen horecazaak met heerlijke gerechten op het menu.

In de opleiding leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Iedereen kan deelnemen; ongeacht je kennis, niveau of ervaring. Met een goede voorbereiding is jouw broodje als Kok-Restauranthouder gebakken. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar!

Groepsles Kok - Restauranthouder

Groepsles

10 lessen

3 lesuren

Diploma

Antwerpen, Brugge, Aalst, Hasselt, Gent

Centrum Voor Avondonderwijs

490.00

Thuisstudie Kok - Restauranthouder

Thuisstudie

Start direct

Studieduur: 3-6 maanden

Online begeleiding

Diploma

Centrum Voor Afstandsonderwijs

395.00

Startdata groepslessen Kok - Restauranthouder

Leslocatie Lesdag Eerste les Laatste les Lesuren
BruggeDin10/09/201912/11/201918u30 - 21u30
HasseltDin17/09/201926/11/201918u30 - 21u30
AalstDin24/09/201903/12/201918u30 - 21u30
Share This Article If You Liked It :)