course-data

OPLEIDING

Kok - Restauranthouder

Wil jij...

  1. zelf een restaurant, foodbar of taverne openen
  2. weten wat er allemaal komt kijken bij het openen van je eigen horecazaak
  3. alles leren over het reilen en zeilen in de keuken
  4. gasten laten smullen van jouw heerlijke gerechtjes

Kok - Restauranthouder, een beroep met toekomst!

Droom je van je eigen restaurant met zelfbedachte gerechten op het menu? Wil je een opleiding die je perfect voorbereid op het starten van je eigen zaak? Dan is met onze opleiding Kok-Restauranthouder jouw broodje gebakken!

Onze professionele opleiding is er voor iedereen; ongeacht je kennis, niveau of ervaring. Van amuse tot pousse-café ... Je krijgt alle kennis mee om zelf aan de slag te gaan en het te maken als klasse-kok. Schrijf je vandaag nog in!

Groepsles Kok - Restauranthouder

Groepsles

10 lessen

3 lesuren

Diploma

Antwerpen, Brugge, Aalst, Hasselt, Gent

Centrum Voor Avondonderwijs

490.00

Thuisstudie Kok - Restauranthouder

Thuisstudie

Start direct

Studieduur: 6-9 maanden

Online begeleiding

Diploma

Centrum Voor Afstandsonderwijs

395.00

Startdata groepslessen Kok - Restauranthouder

Leslocatie Lesdag Eerste les Laatste les Lesuren
BruggeMaa11/02/201913/05/201918u30 - 21u30
AalstMaa11/02/201913/05/201918u30 - 21u30
AntwerpenWoe13/03/201905/06/201918u30 - 21u30
HasseltDin19/03/201904/06/201918u30 - 21u30
GentDin23/04/201925/06/201918u30 - 21u30
Share This Article If You Liked It :)