studyingIn Knokke-Heist

Knokke-Heist is een van de populairste badplaatsen in België. De stad huist ook het bekende Provinciaal Natuurpark Zwin, een schorrengebied en broedplaats voor zeldzame vogels. Maar dat is niet de enige bron van levendigheid in Knokke-Heist.

Knokke-Heist is een stad waar een bruisende studentikoze en ondernemerssfeer heerst. De stad is een hotspot voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf willen vestigen in deze kuststad. Studenten nemen er deel aan verschillende sport- en cultuurverenigingen, zoals surfclubs en dansscholen. Knokke-Heist organiseert regelmatig evenementen en festivals, waaronder een jaarlijkse kunstmarkt. De stad heeft een levendig uitgaansleven met talloze bars en clubs. Kortom, Knokke-Heist is een perfecte stad voor jonge mensen die willen leren, groeien en genieten van het kustleven.

Onze leslocatie in Knokke-Heist is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes en parkeerplaatsen op comfortabele wandelafstand. Belangrijk: in Knokke-Heist organiseren we alleen lessen. Er is geen secretariaat van onze school. Voor praktische vragen of professionele begeleiding bij je studiekeuze check je onze website, bel je onze opleidingsconsulenten, of breng je een bezoekje aan één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt.

coursesIn Knokke-Heist

courseNameLabellessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Creatief Ontwerpen Gevorderden Tuesday 17-12-2024 14-01-2025 18:30 - 23:30

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0