studyingIn Oostende

Wie ondernemen zegt, zegt West-Vlaanderen! En die ondernemingszin voel je in de steden. In Oostende, de "Stad aan de kust", investeren mensen in hun toekomst door een praktijkgerichte opleiding te volgen.

In Oostende hangt een levendige en ambitieuze sfeer. De stad heeft een bruisend studentenleven met veel ondernemerschap en creativiteit. Studenten zetten regelmatig eigen projecten op en er zijn volop mogelijkheden voor stages en netwerken. Ook zijn er diverse evenementen en festivals die de stad aantrekkelijk maken voor jongeren. Oostende is een plek waar jonge mensen hun ideeën omzetten in actie en waar ze worden aangemoedigd om te groeien en te ondernemen.

Onze leslocatie in Oostende is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes en parkeerplaatsen op comfortabele wandelafstand. Belangrijk: in Oostende organiseren we alleen lessen. Er is geen secretariaat van onze school. Voor praktische vragen of professionele begeleiding bij je studiekeuze check je onze website, bel je onze opleidingsconsulenten, of breng je een bezoekje aan één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt.

coursesIn Oostende

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
BaristaMonday04-09-202323-10-2023Oostende18:30 - 21:30subscribe-card
Barista AdvancedMonday30-10-202327-11-2023Oostende19:00 - 22:00subscribe-card

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0