Campus

Campus Turnhout (Thomas More - Blairon)

  Lokerenstraat 110
  Turnhout, BE
  Contacteer ons

Uitgeruste leslokalen

Eigen ruime parking

Vlot bereikbaar

Algemene informatie

Voor opleidingen die doorgaan in Turnhout huren we enkele lokalen in de campus van de Thomas More Hogeschool. Op die manier gaan we voor een optimale studieomgeving voor onze studenten. Deze opleidingslocatie is centraal gelegen aan de Blairon Kazerne. Je kan hier een ruim aanbod van avondlessen volgen die door onze school georganiseerd worden.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt of Antwerpen.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Turnhout kan volgen.

Lesplanning Turnhout

De lessen in Turnhout gaan door in de gebouwen van de Thomas More Hogeschool. Deze campus ligt vlak bij de Turnhoutse ring en is vlot bereikbaar met de wagen, de trein, het openbaar vervoer of de fiets.

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de wagen, geef dan "Lokerenstraat 110" in je GPS toestel in. Vanaf dit adres volg je de wegwijzers naar de ruime parking van de campus.

Bus

De campus is vlot bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte (Boerenkrijglaan) wordt bediend door talrijke buslijnen. Voor meer info over jouw beste verbinding, neem een kijkje op de website van De Lijn. Eenmaal afgestapt, kan je de campus bereiken door de oude legerkazerne (stadsdiensten Turnhout) door te wandelen.

Trein

Ben je met de trein, dan kan je aan het station van Turnhout verschillende bussen nemen tot aan de campus van Thomas More. De rit duurt 2 minuten waarna je afstapt aan de halte Boerenkrijglaan. Ga je te voet, dan is dit een wandeling van een kwartiertje. Je bereikt ten slotte de campus door de oude legerkazerne (stadsdiensten Turnhout) door te wandelen.

Lesplanning Turnhout

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS