Campus

Campus Sint-Niklaas (Odisee, Waasland)

  Hospitaalstraat 23
  Sint-Niklaas, BE
  Gratis Wi-Fi
  Contacteer ons

Perfect uitgeruste leslokalen

Centrale ligging

Vlotte bereikbaarheid

Algemene informatie

Voor opleidingen die plaatsvinden in Sint-Niklaas maakt de school gebruik van enkele lokalen op Campus Odisee in de Hospitaalstraat 23. Op die manier gaan we voor een optimale studieomgeving voor onze studenten. Deze opleidingslocatie is centraal in Sint-Niklaas gelegen. Je kan hier een ruim aanbod van avondlessen volgen die door onze school georganiseerd worden.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Antwerpen of Gent.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Sint-Niklaas kan volgen.

Lesplanning Sint-Niklaas

Campus Odisee in Sint-Niklaas is centraal gelegen en is vlot bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Bovendien is het een uitstekende leslocatie die voorzien is van modern studiecomfort. 

Routebeschrijving

Auto

Met de wagen rijd je richting het centrum onder de tunnel door en sla je aan de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Moerlandstraat). Op het einde van de straat zie je de campus aan de linkerzijde. Er is parking voorzien op het terrein van de campus zelf, of in de straten rondom het gebouw.

Bus

Kom je met het openbaar vervoer, dan stoppen lijnen 2 en 4 recht tegenover de campus, aan de halte Hospitaalstraat. Stopt je bus aan de halte Park, dan is het nog 8 minuutjes wandelen tot de ingang. Voor meer info over de beste route, neem een kijkje op de website van De Lijn.

Trein

Aan het station van Sint-Niklaas neem je best bus 2 of bus 4 en stap je af aan de halte Hospitaalstraat, recht tegenover de ingang van de campus.

Lesplanning Sint-Niklaas

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS