Campus

Campus Hasselt (Simpernel)

  Simpernelstraat 27
  Hasselt, BE
  Contacteer ons

Prachtig zicht op het kanaal

Theorie- en praktijklokalen

Parkeren voor de deur

Algemene informatie

Welkom op onze campus in Hasselt! Deze luxueuze villa met prachtig uitzicht op het kanaal werd omgebouwd tot een hypermoderne school. Naast twee ruime theorielokalen kan je hier vooral terecht  in onze praktijkruimtes voor beauty opleidingen. Comfortabele massagetafels, een goed uitgeruste beauty ruimte en een professioneel visagielokaal wachten je op. Je parkeert in deze rustige buurt bovendien makkelijk voor de deur!


Opleidingsadvies

  • Maandag:  10:00 - 17:00
  • Dinsdag:  10:00 - 17:00
  • Woensdag:  10:00 - 17:00
  • Donderdag:  10:00 - 17:00
  • Vrijdag:  10:00 - 17:00
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Hasselt kan volgen.

Lesplanning Hasselt

De campus ligt naast het Albertkanaal in Kuringen, een groene en rustige deelgemeente van Hasselt. Je bereikt ons het makkelijkst met de wagen via de E313 of met een prachtig fietstochtje langs het kanaal!

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende evenement, workshop of teambuilding?

Ontdek School te Huur en organiseer jouw bijeenkomst in dit stijlvol en modern pand, voorzien van alle comfort. Onze lokalen zijn speciaal uitgerust voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en alles beauty. Daarnaast hebben we ook tal van theorielokalen en een moderne keuken te huur. Verras je gasten met deze locatie. Je kiest zelf of je enkele lokalen, de keuken of het hele gebouw gebruikt. Meer weten? Surf snel naar schooltehuur.be

Deze locatie is makkelijk te bereiken met buslijn H3 (halte "Kuringen Kanaalbrug” of "Kuringen Simpernelstraat”). Aan de campus zelf is er voldoende parkeerplaats.

Routebeschrijving

Auto

De campus ligt niet ver van de E313, afrit 27 "Hasselt-West". Aan de voorkant van het gebouw - op de hoek van de Simpernelstraat en de Braambessenstraat - is er voldoende parkeerplaats van de school zelf.

Bus

Kom je met de bus? Neem dan lijn H13 (halte Kuringen Kanaalbrug) of H21 (halte Kuringen Gebrandestraat). Van hieruit wandel je op vijf minuutjes tot aan de campus.

Trein

Als je de trein neemt, stap je af aan het station van Hasselt. Daar neem je buslijn H13 of H21, of stap je meteen over op een Blue Bike.

Lesplanning Hasselt

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS