Campus

Campus Sint-Niklaas (Odisee, Waasland)

  Hospitaalstraat 23
  Sint-Niklaas, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Voor opleidingen die plaatsvinden in Sint-Niklaas maakt de school gebruik van een externe locatie. Daarvoor huren we enkele lokalen op Campus Waasland van de Odisee Hogeschool, te vinden in de Hospitaalstraat 23. Opgelet: je kan op deze locatie enkel lessen volgen. Voor alle administratieve vragen of begeleiding bij je studiekeuze breng je best een bezoekje aan onze website. Of kom gewoon even langs op één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Hasselt of Brussel.


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Sint-Niklaas kan volgen.

Lesplanning Sint-Niklaas

Adres Campus Sint-Niklaas Hospitaalstraat 23 9100 Sint-Niklaas

Routebeschrijving

Auto

Vanuit de richting Gent of Antwerpen Volg de E17 en neem de afrit Sint-Niklaas centrum. Rij rechtdoor, richting Sint-Niklaas centrum, rij onder de tunnel en sla aan de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Moerlandstraat). Op het einde van de straat zie je onze campus op de linker kant. Vanuit de richting Brussel Volg de N16 Breendonk-Temse-Sint-Niklaas. In Sint-Niklaas, blijf volgen, richting Sint-Niklaas centrum. Rij onder de tunnel en sla aan de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Moerlandstraat). Op het einde van de straat zie je onze campus op de linker kant.

Bus

MET BUS VAN AAN HET STATION Lijn 4 (Glycinenplein - Nieuwkerken - Ster) - Halte A.Z. Maria Middelares (nog 43 m te voet) Lijn 4 (Glycinenplein - Nieuwkerken - Ster) - Halte Hospitaalstraat (nog 48 m te voet) Lijn 2 (Valk - Koopcentrum) - Halte De Witte Molen (nog 144 m te voet) Je kan ook kiezen voor de halte aan het park (nog 278 meter te voet). Hier passeren volgende lijnen: 21, 22, 31, 41, 42, 43, 44, 81, 82, 91, 92, 93, 95, 97, 98

Trein

TE VOET VAN AAN HET STATION Loop de esplanade af tot aan de winkelstraat (Stationstraat). Neem deze straat en loop ze volledig ten einde. Je komt nu aan de Grote Markt. Je steekt de straat over en volgt de grote markt langs de linker kant. Je komt voorbij de Dienst voor Toerisme. Net voorbij het café de Cipierskelder sla je linksaf, het Sint-Nikolaasplein op. Je loopt rechtdoor en via de Walburgstraat kom je in de Hospitaalstraat. De campus ligt op je rechter kant, net na het ziekenhuis AZ Nikolaas.

Lesplanning Sint-Niklaas

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou