Campus

Campus Mechelen (COLOMAplus)

  Tervuursesteenweg 14
  Mechelen, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Voor onze opleidingen in Mechelen huurt de school enkele gloednieuwe leslokalen in de gebouwen van Coloma. Dankzij deze samenwerking ben je als student verzekerd van een unieke leeromgeving die voldoet aan alle vereisten. Belangrijk om weten: op deze locatie organiseren we enkel lesmomenten. Je kan je hier dus niet terecht voor administratieve vragen. Hiervoor breng je best een bezoekje aan onze website. Of kom gewoon even langs op één van onze secretariaten in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Onze opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar en beantwoorden met plezier al jouw vragen.


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Mechelen kan volgen.

Lesplanning Mechelen

De campus Mechelen ligt aan de rand van het centrum van Mechelen. Hierdoor is ligt deze leslocatie vlakbij het station en de snelweg.  De ingang voor avondschool bevindt zich tussen nummer 14 en 16 van de Tervuursesteenweg. 

Routebeschrijving

Auto

Als je met de auto komt, kan je op de E19 afslag 10 Mechelen-Zuid nemen. Als je van de snelweg komt, is het ongeveer nog 2 kilometer tot aan de campus. Je kan hiervoor volgend adres ingeven op je GPS-toestel:   Tervuursesteenweg 14 2800 Mechelen

Bus

Je kan tot vlak voor de campus komen met de bus. Aan de halte "Mechelen Geerdegemvaart" stoppen volgende buslijnen:   550, 551 en 552   Deze buslijnen stoppen ook aan het station.

Trein

Als je met de trein naar de lessen wil komen is dit ook mogelijk. Het station Mechelen ligt op wandelafstand (ongeveer 500 meter) van de campus. Aan het station kan je ook de bus nemen tot aan de bushalte vlak voor de campus. Hiervoor neem je aan het station bus 550, 551 of 552.

Lesplanning Mechelen

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou