Campus

Koffiebar Noir Leuven

  Naamsestraat 49
  Leuven, BE
  Contacteer ons

Authentieke sfeer

Eerlijk vakmanschap

Boordevol passie en kennis

Algemene informatie

In het hartje van Leuven vind je koffiebar Noir. Een warme, intieme plek voor jouw dagelijkse portie cafeïne, gezelligheid en genegenheid. De passie en het vakmanschap van Noir heeft zich ver buiten de stadsgrenzen van Leuven verspreid waardoor deze speciaalzaak zich ook internationaal op de kaart heeft geplaatst. Wil je een kopje koffie dat overloopt van smaak, intensiteit en complexiteit? Dan is er in leuven maar 1 adres.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt of Bruxelles--brussel.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Leuven kan volgen.

Lesplanning Leuven

Koffiebar Noir ligt op 4 minuten wandelen van de Grote Markt van Leuven. Een toplocatie dus wat betreft bereikbaarheid en bruisende sfeer in deze sympathieke en mooie studentenstad!

Routebeschrijving

Auto

Je wagen kan je makkelijk kwijt op de verschillende parkings in Leuven. De dichtsbijzijnde is Q-Park Leuven Heilig Hart, op 6 minuten wandelen richting de Grote Markt.

Bus

Kom je met de bus of de tram, dan is halte Sint-Michielskerk de dichtsbijzijnde. Stopt je openbare koets aan de Grote Markt (Rector De Somerplein Zone A of C), dan is het nog 5 minuutjes wandelen langs de Naamsestraat.

Trein

Kom je met de trein? Dan bevindt koffiebar Noir zich op 20min stappen van het station. Of neem bus 2 en stap af aan halte Sint-Michielskerk. Keer 60 meter op je stappen terug en je eindbestemming is bereikt!

Lesplanning Leuven

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS