Campus

Campus Qrios

  Blijde Inkomststraat 36
  Hasselt, BE
  Contacteer ons

Ruime theorielokalen

Net buiten het centrum

Op wandelafstand van station

Algemene informatie

Voor een aantal lessen in Hasselt maken we gebruik van de lokalen van Qrios (campus VSPW). Hier vind je heel wat ruime theorielokalen waar we opleidingen van onze school organiseren. In de gangen van het gebouw loop je ongetwijfeld een aantal interessante mensen tegen het lijf!


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Hasselt kan volgen.

Lesplanning Hasselt

De campus ligt net buiten het centrum van Hasselt. Er zijn enkele grote parkeerplekken in de buurt en het station ligt op wandelafstand.

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je in de omliggende straten betalend parkeren. Het aantal plaatsen is beperkt, maar er zijn twee grote parkings op wandelafstand: de gratis parking Gelatine (Slachthuiskaai) en betaalparking Astrid (Koningin Astridlaan). De parking op de binnenplaats van de campus is enkel toegankelijk voor docenten.

Bus

Buslijn H11 heeft twee haltes die op slechts één minuut wandelen van de campus liggen. Afhankelijk van welke kant je komt, kan je afstappen aan halte "Hasselt H. Hart Basisschool" of "Hasselt Breughellaan". Er stoppen ook heel wat bussen op de Kuringersteenweg, op vijf minuutjes wandelen.

Trein

Kom je met de trein naar Hasselt? Neem dan bus H11 tot vlak bij de campus. De rit duurt ongeveer vijf minuten. Van de bushalte is het nog 150 meter wandelen tot aan de campus. Vertrek je te voet aan het station? Dan ben je op 10 minuutjes op je bestemming.

Lesplanning Hasselt

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS