Campus

Campus Hasselt (Blijde Inkomst)

  Blijde Inkomststraat 36
  Hasselt, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Voor een aantal lessen in Hasselt maken we gebruik van de lokalen van Qrios (campus VSPW). Hier vind je heel wat ruime theorielokalen waar we opleidingen van onze school organiseren. In de gangen van het gebouw loop je ongetwijfeld een aantal interessante mensen tegen het lijf!


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Hasselt kan volgen.

Lesplanning Hasselt

Campus Blijde Inkomst ligt in de gebouwen van Qrios, meer bepaald is het campus VSPW waar de lessen zullen doorgaan. Lees hieronder op welke manieren je de campus vlot kan bereiken.   Adres Blijde Inkomststraat 36 3500 Hasselt

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je in de omliggende straten betalend parkeren. Het aantal plaatsen is beperkt, maar er zijn twee grote parkings op wandelafstand: de gratis parking Gelatine (Slachthuiskaai) en betaalparking Astrid (Koningin Astridlaan). De parking op de binnenplaats van de campus is enkel toegankelijk voor docenten.

Bus

Buslijn H8 heeft twee haltes die op slechts één minuut wandelen van de campus liggen. Afhankelijk van welke kant je komt, kan je afstappen aan halte "Hasselt H. Hart Basisschool" of "Hasselt Breughellaan". 

Trein

Je kan met de trein tot aan het station van Hasselt rijden. Van daaruit kan je de bus nemen tot vlakbij de campus. Je neemt dan bus H8 tot aan de halte "Hasselt Breestraat". De rit duurt ongeveer vijf minuten. Van de bushalte is het nog een minuut wandelen tot aan de campus. De bus vertrekt iedere 30 minuten aan het station.   Als je wil kan je vanuit het station ook te voet komen. Dat is een wandeling van ongeveer een kwartier.

Lesplanning Hasselt

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou