Campus

Campus Odisee Gent

  Gebroeders de Smetstraat 1
  Gent, BE
  Contacteer ons

Hoogtechnologische campus

Vlakbij de Gentse binnenstad

Gratis parkeren

Algemene informatie

Deze hoogtechnologische campus ligt net buiten de Gentse binnenstad. De gezellige en groene omgeving van de Odisee hogeschool is de ideale plek om je eerste stappen te zetten richting een nieuwe carrière. De moderne infrastructuur maakt deze locatie tot de perfecte leeromgeving. De campus bevindt zich bovendien op wandelafstand van het centrum van Gent, ideaal als je na de les nog iets wil gaan drinken met je medestudenten.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Gent.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Gent kan volgen.

Lesplanning Gent

Campus Odisee Gent is gelegen aan het Rabot. De lessen gaan door in de Technologiecampus, gebouw H van de Hogeschool Gent. Deze hoogtechnologische en groene campus is de ideale studieomgeving voor al onze studenten. De campus is gelegen aan de rand van het historisch centrum van Gent, en bovendien makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen.   Adres Gebroeders de Smetstraat 1 9000 Gent  

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto? Je kan je wagen makkelijk kwijt aan de parking aan de Guldenvliesstraat, deze bevindt zich aan de achterkant van de campus. Je geeft best het volgende adres in in je gps-toestel: Guldenvliesstraat 17, 9000 Gent.

Bus

De bus- en tramhaltes Rabot en Gent Brugsepoort bevinden zich vlakbij de campus. Hier kan je onder meer tram 1 en 4 nemen, of buslijnen 53, 65, 67. Met tram 4 heb je een rechtstreekse verbinding naar het station Gent Sint-Pieters.

Trein

Kom je met de trein? Stap dan af aan Gent Sint-Pieters. Van aan het station neem je tram 4 richting Stelplaatss. De halte Rabot bevindt zich vlakbij de campus.

Lesplanning Gent

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS