Campus

Campus Antwerpen (Karel De Grote Hogeschool)

  Nationalestraat 5
  Antwerpen, BE
  Gratis Wi-Fi
  Contacteer ons

Pal in het centrum

Moderne lokalen

Dé campus van ‘t Stad

Algemene informatie

Voor onze opleidingen in Antwerpen maakt de school ook gebruik van enkele lokalen van de Karel de Grote Hogeschool. Deze gehuurde leslokalen bevinden zich in hartje Antwerpen aan de Groenplaats. Doordat we gebruik maken van de faciliteiten van de hogeschool ben je verzekerd van een inspirerende leeromgeving die beschikt over moderne infrastructuur. Let wel op: op deze opleidingslocatie bieden we enkel lessen aan, je kan er dus niet terecht voor administratieve vragen of begeleiding bij de keuze van je studie. Naast deze campus zijn er bovendien ook nog andere leslocaties in Antwerpen. Kijk vooraf dus goed na op welke locatie je lessen plaatsvinden.   Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Antwerpen? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Antwerpen.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Antwerpen kan volgen.

Lesplanning Antwerpen

Vlak aan de Groenplaats, in het centrum van ’t Stad, vind je deze moderne campus, de place-to-be voor iedereen die werk wil maken van een nieuwe carrière. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zin om na de les nog wat na te praten met je medestudenten? Het historische centrum barst van de leuke cafés en eetgelegenheden.

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de wagen? Je auto kan je het beste kwijt in de ondergrondse parking Indigo Park Groenplaats, die bevindt zich vlaak naast de campus.

Bus

Vlakbij de campus bevinden zich meerdere tram- en bushaltes. Onder meer buslijnen 22, 180, 181, 182 en 183 stoppen aan de halte Groenplaats. Ook tram 4 houdt halt op de Groenplaats. Daarnaast kan je ook gebruik maken van het metrostation, waar je lijnen 3, 5, 9 en 15 kan nemen. Met lijn 9 en 15 sta je op 5 minuutjes in het station Antwerpen-Centraal.

Trein

Kom je met de trein? Stap dan af in Antwerpen-Centraal en neem tram 9 of 15 richting Linkeroever. De halte Groenplaats Metro bevindt zich vlak voor de campus.

Lesplanning Antwerpen

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS