Campus Oostende (ondernemerscentrum)

Graaf de smet de Naeyerlaan 4, Oostende , BE

freeWifi

Perfect centraal gelegen

Moderne uitgeruste lokalen

Ondernemerscentrum

generalInfo

Het Economisch Huis Oostende, een adviescentrum voor startende ondernemers, is de perfecte locatie om je bij te scholen over alles inzake business, management en veel meer. De moderne en volledig uitgeruste lokalen zijn een uitstekende plek om waardevolle kennis op te doen van de beste docenten. Een must voor jonge én rijpe ondernemers!
 

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

trainingAdvice

campusText Gent.

lessonPlanning

lessonPlanningText

De campus ondernemerscentrum ligt -zoals de naam doet vermoeden- pal in het centrum van Oostende en is daarom perfect bereikbaar met alle vervoersmiddelen. 

directions


Auto

Kom je met de wagen, dan kan je je auto makkelijk kwijt op de talrijke (betalende) parkings in de buurt van de campus. Geef in je GPS 'Volksparking' of 'BePark Oostende' in, en je bent er op nog geen 2 minuten wandelen.

Bus/Tram

Bus 1 stopt vlak aan het Economisch Huis. Bovendien wordt de halte Kapellestraat, op 300 meter van de campus, bediend door een waaier aan bussen. Kijk even op de website van De Lijn voor de beste verbinding voor jou.

Trein

Het Economisch Huis Oostende is uitstekend bereikbaar met de trein en bevindt zich op ongeveer 6 minuten wandelen van het station van Oostende.

coursesIn Oostende

courseNameLabellessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Barista Monday 19-02-2024 29-04-2024 Oostende 18:30 - 21:30

-20 %

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0